22.09.07
15:24
2 въпроса за сгурно най-трудната за оформяне мускулна група:
1. Възможно ли е това или е по-скоро виц? Какъв режим на трениране горе долу може да запази поне основния контур на релефния корем, или ако не друго, да не се стига до последната фаза - заоблено шкембе.
2. Аз лично тренирам с тежести през ден, а в свободния ден правя 2-3 упражнения по 3 серии за корем. Засега омазняването по корема ми е минимално, но така не си ли преча на възстановяването и растежа на другите мускули, тези които тренирам другите дни?
23.09.07
14:41
Човече,като много други и ти се заблуждаваш...И по 100 пъти на ден да го тренираш се тая.Ти щом толкова си го тренирал значи мускулите ги имаш.Сега ти трябва диета и кардио,за да ти излязат плочките.Щото ти като тренираш мускулите на корема секи ден едва ли не,наливаш кръв и той се разширява още повече..Почни кардио и храната това трябва да направиш и спри да го тренираш;о.И накрая да кажа,че не съм съгласен,че едни плочки са толкова трудни..Това е лесен мускул в сравнение с другите,но зависи от критериите на човек разбира се;0.
23.09.07
17:29
Подбор на храната, аеробна тренировка.Това чисти или поддържа.
23.09.07
18:25
Има хора, които през цялата година са на 4-5% подкожни мазнини с ВМ-НВХ, но пък тази диета не понася на всеки.
При такъв вид хранене нещата стават бавно, но и много чисто (разбира се ако е контролирано).
Опитай с РБД, препоръчват го големи имена в световния бодибилдинг.