Какво е Азотен Бустер?

23.09.07
20:11

Моля едно по компетентно менение да получа.. четох в нета снощи, но почти не ми стана ясно за какво служи, колко струва.. до колкото разбрах служи за ВЕНИ..

23.09.07
20:39

Основното му значение е да вкарва повече кръв в мускула - един вид да го напомпва. Колкото повече кръв минава през мускула, толкова повече хранителки вещества се усвояват и по-бързо се възтановява и естествено дава и енергия и сила. Вените са нещо като “страничен” ефект. Азотните бустери ги използват и за качване и за сваляне. Сравнително скъпички са - цената вече се определя от мястото от кадето ще го взимаш и от продукта, който си харесал.

23.09.07
22:17

казано от ZUM на 23.09.07, 20:39:

Основното му значение е да вкарва повече кръв в мускула - един вид да го напомпва. Колкото повече кръв минава през мускула, толкова повече хранителки вещества се усвояват и по-бързо се възтановява и естествено дава и енергия и сила. Вените са нещо като “страничен” ефект. Азотните бустери ги използват и за качване и за сваляне. Сравнително скъпички са - цената вече се определя от мястото от кадето ще го взимаш и от продукта, който си харесал.

Мерси.. вече почти знам какво е азотен бустер.. знаех, че е за напомпване.. държало мускула напомпан до 5-6-7часа след тренировка.. а да питам примерно оптимум имат ли такива продукти..  аз знам за UN..
animal X…......

24.09.07
04:46

На оптимум доколкото знам азотният им бустер не е сред най-добрите. Animal Pump и N.O.-Xplode са най-добрите.

Оптимум имат много добри но са адски скъпи. Иначе имат и един Nitric Boost, но за нищо не става. Vassive серията им е много качествена, но най-добре се преориентирай към друга марка. Това, че протеинът им е добър, не значи, че трябва всичко на тази марка да купуваш. ZUM ти е препоръчал много добри. Аз бих се спрял на Пъмп-а.

ИВ

24.09.07
11:53

Аргинин алфа-кето-глутарат.

FZ

24.09.07
12:54

казано от Ради Хаджирадев на 24.09.07, 08:47:

Оптимум имат много добри но са адски скъпи. Иначе имат и един Nitric Boost, но за нищо не става. Vassive серията им е много качествена, но най-добре се преориентирай към друга марка. Това, че протеинът им е добър, не значи, че трябва всичко на тази марка да купуваш. ZUM ти е препоръчал много добри. Аз бих се спрял на Пъмп-а.

Ради ти пил ли си го тоя Nitric Boost на ON :question:

казано от BIG PICHAGA на 24.09.07, 12:54:

казано от Ради Хаджирадев на 24.09.07, 08:47:

Ради ти пил ли си го тоя Nitric Boost на ON :question:

Не, но 3-4 човека от форума са го пили и нямаше доволни. Отделно съм гледал по чуждестранни форуми - не е добър, а и е стара формула. Те променят съставите на 4-6 месеца на добрите добавки, а онова е продукт на години (както и NOX)

24.09.07
17:56

Значи ми препоръчвате Animal Pump нa Universal Unitrition :)

Nutrition се пише, идва от английското  за храна. Да, него препоръчвам(е) :)

24.09.07
22:36

казано от Ради Хаджирадев на 24.09.07, 22:04:

Nutrition се пише, идва от английското  за храна. Да, него препоръчвам(е) :)

Объркал съм.. хахахаха знам, че е nutrition ;D.. все пак уча в английска гимназия.. аз го гледах в сайта 80лв стува.. не е толкова, даже въобще не е скъпо.. а как се приема.. 2 хапчета тренировъчен и едно не тренировъчен ден.. а преди тренировка или .. ?

FZ

25.09.07
09:16

казано от techo на 24.09.07, 17:56:

Значи ми препоръчвате Animal Pump нa Universal Unitrition :)

Аз ти препоръчвам Satur 8 на ISS или Vassive-NO и  Vassive -CE на Optimum Nutrition :coolsmile:

06.12.13
19:18

Да не отварям нова тема. От азотния бустер може ли изпъкнат много вените на ръцете ?

06.12.13
20:21

Зависи от човека и от бустера, но малко или много ще изпъкнат.

29.12.13
23:35

Ако си дебел, мазен чичко и с 5 дози на ден, вени няма да видиш. А и да взимаш азотен бустер заради едни вени е безсмислено .. не това е основното предназначение на бустерите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1