Препоръчайте ми диета за отслабване!

25.09.07
06:39

Здравейте момчета.Проблема ми е сериозен.В момента съм на 17 години,висок съм 177см и тежа 110кг.Това са много килограми за тази височина и това ми пречи.Имам заболяване на кръста, което не ми позволява да го напрягам.Това заболяване ме обязнадежди за известно време и спрях фитнеса(който съчетан с Л карнитин даваше резултати).Сега започвам отново фитнес, но ще ви помоля да ми препоръчате някаква диета, за да мога да сваля някое килце.Целта ми е да намаля до 85-90 и едновременно с това да качвам мускулна маса.Благодаря за отговорите предварително!!!

Темата беше редактирана от kiriaka на 25.09.07 06:41.

26.09.07
17:15

Моето мнение е НВД  и много кардио.Аз така смъкнах доста.Ама недей да зарязваш и фитнеса.УСПЕХ!!!

27.09.07
14:04

По-скоро НВД, малко кардио и интензивни тренировки с много компонентни упражнения (където поне 2 стави са намесени) - интензивни ще рече големи килограми, малки повторения и без това от нвд-то няма да имаш енергия да гониш обем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1