25.09.07
16:57
17 години
182 сантиметра
65 килограма
Здравейте, почнахме учлище и почнах пак тренировки.Искам да кача малко килограми.Ето и нещата, които ям:
Сутрин
7:00 - 100 гр овесени ядки с прясно мяко или 4 варени цели яйца + банан
10:00 - 100 грама ядки- бадеми или фастъци, понякога и 1 зелено корни с ядки
14:20 - Пилешка пържола + извара+хляб бонус+салата+ сирене, кашкавал
16:30 - Кисело мляко 2 % с 2 банана
18:30 - Отново огладнявам, хапвам пак плодове(банани или ябълки) или извара
21:30 - Пилешка пържола + Извара + салата
Горе-долу това ям.Само такива продукти, трябва да включа ориз и картофи.Но имам проблем, че не съм достатъчно гладен.Смятал съм стойностите получават се към 145 гр. протеин; 100 гр. мазнини и 150 гр. въглехидрати.Въглехидратите са малко мисля.
Друго което ме интересува е хранителните добавки.Мисля да си зема гейнер, понеше много трудно качвам килограми, но си мисля дали не е добре да г окомбинирам с нещо?Мерси за вниманието
150 въглехидрати, та ти да не си 37-40 кила ??? я залягай над “манджите” :)смятах тъй че карботата да ти се падат по 3-5 за 1 кг тегло.
За хранене 1 при теб нека бъде не “или”, а “и” тоест 100 грама овесени ядки, 250 мл прясно мляко, 4 големи яйца и един банан
Хранене 2-ро - 100(тез ядки ме притесняват мн.мазно въпреки, че са полезни аз бих ги бутнал на 70-80 грама) бадеми или орехи + 1 кисело мляко 3.6 %(малко разнообразия на белтъци, мазнинки, и въглехидрати ..все пак са животински, не раст.)
Хранене - три забележка към този хляб аз, ако съм с твойте кила и метаболизъм бих ял пълнозърнест “Добруджа”
ако 18:30 ти е следтренировъчно хранене, но не знам бонус може и да не е толкоз малък като качество както изглежда като количество. Гейнър, ако взимаш го приемай след тренировка 15 мин след края на последното упражнение и не по-късно от 30-40 мин и още веднъж (тоест 2-пъти на ден) евентуално ако намериш време през храненията.
21:30 - да приемем, че ти е последно хранене - да, ама не - при теб едва ли т’ва е най-удачния вариант .. в 21 и 30 - яж месцето с една хубава картофена салатка.
11:00 примерно - хапни изварката (200 грама)
И си пренареди храненията такава дупка м/у 10:30 и 14:20 ужасссс, но те разбирам училище( и аз съм така сега като почнем зор с тез хранения) и все пак, ако може гледай, ако не през 2-2.5 ч. да се храниш през 3 . Пий достатъчно вода за теб 2.5 -3 л. са екстра, спи като хората, тренирай здраво(не до грох) резултати ще дойдат ее не 1-ва седмица ама след трета ще се усещах по здрав, кантара и силата също ще са по-добре. Преди да почнеш с тази диета изчакай някой достатъчно компетентен да се намеси.. :)
Мнението беше редактирано от BlockCity на 12.10.07 01:05.