10.12.04
13:35
Здравейте,
замислих се, че много от нас, тук във форума, може да тренират в една зала, да се “познават” тук он-лайн, но да се разминават в залата, понеже не знаят един за друг.
Нека всеки напише в коя зала тренира (и - по желание - в какви дни и часове я посещава).
(нека всички имена бъдат на кирилица, за да може search функцията да бъде използвана по-пълноценно)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.01.09 20:53.
- Лео
- Фитнес център Фанатик, в сградата на 27-мо СОУ, Люлин 6, София
- през ден, понякога през два :) в общия случай отивам там между 14.30 и 16.30
Аз съм тренирал в мло паната джим до пазара заличката , в олимпия спортрес на братя Миладинови и в други зали . А сега тренирам в зала в квартала нова е едно момче си я направи супер стана. Кв е Орландовци.
по-здрави
В едно мазе в центъра на София. Taz Gym се казва. Вторник: 18:30 - 19:30 / Събота : 11:30 - 12:30
Фитнес Арес в Люлин 2 за момента. Събота или неделя (един от двата дни) ходя следобед между 15 и 17, а през седмицата (ако отида изобщо) към 20.30 - 21 часа (сряда или четвъртък се пада обикновено).
10.12.04
17:33
кв.Слатина-Фитнеса в 148мо СОУ
10.12.04
17:53
Фитнес център “Домино джим” - 107мо училище.
10.12.04
20:31
е това е залата :wink: и аз тренирам там 8)
Pro Gym в “Света Троица”, в гимназия Томас Джеферсън. Шефчето си има още 2-3 такива зали из София и са много готини, а не са скъпи 8)
14.12.04
08:07
в една смрадлива дупка на ул. “Стара планина”, Атлас й викат...та некой от там?
14.12.04
11:36
“СК България” - 49то СОУ Герена
В къщи само.Само веднъж съм ходил на зала.На машина не съм тренирал отогава, а пък и тежестите бяха малко
Аз тренирам в Масъл Арт или както си го знаят всички-Рондо.Много рядко ходя и в Джорданс клуб.
[quote author=“M0nst3R”]Аз тренирам в Масъл Арт или както си го знаят всички-Рондо.Много рядко ходя и в Джорданс клуб.
Добре сте си в Пловдив и другите в София.Имате избор и конкуренция
Е вие всички сте от София няма ли някои от Варна да му се не види, ако има да пише каде тренира-аз тренирам в Musashi в черноп море
16.12.04
13:29
кв.Слатина в 148 СОУ
[quote author=“master”]Какво ще рече това :?: :!: :?:
Лео: Кое, Master?
Изпуснал си е мисълта :lol: :lol: :lol:
17.12.04
16:17
Фитнес център
“Flex”
Ст. Загора
17.12.04
18:22
В квартал Иван Вазов, спортния комплекс Раковски, малко хора знаят но фитнеса се казва “Фокси” :wink: в него идва и gotcha :lol: ot форума. Идват яко ушати, барети и тн. ама е ефтино 8)
20.12.04
15:58
Русе
Фитнес зала: ТРИСЕТ
20.12.04
23:34
Аз тренирам в един фитнес на ул.”Цар Борис 3” ма не знам как се казва :D (ако си има име де :lol: )Ина4е собственик е Филип Ганков - национал по лег
[quote author=“chester”]Аз тренирам в един фитнес на ул.”Цар Борис 3” ма не знам как се казва :D (ако си има име де :lol: )Ина4е собственик е Филип Ганков - национал по лег
Хай братле да не е ‘Нигер” залата щото съм ходил ,та то е като мазе нали и една голяма табела червена пред него ?
по-здрави
22.12.04
00:39
Ми нямам представа как се казва ама си е мазенце :D Иначе е някъде между Лагера и Красно село.
Ахам посещавал съм ви значи на няколко пъти ,ае не ми хареса много заличката. :)
по-здрави
22.12.04
00:48
Е ако знаеш някоя по-добра в района трябва да кажеш?
25.12.04
15:46
аз съм в “Перлата” в ПЛД. Над магазин “перла” срещу централна гара!
Във Варна посещавам СК Херкулес, а в София тренирам при Биджи - на Дондуков с Левски кръстовището ако го знаете! И ей, Варненци, не Ви забравям да знаете :wink:
Абе, в Херкулес не тренира ли и Светомир Андреев - абсолютния шампион при младежите? То понеже ми е близко и аз си мислех да премина към него, ама кажи поне цените как вървят и какви са уредите! (питам за бягаща пътечка по-специално, че съм бил състезател и като кардио бягането ми идва много добре)
04.01.05
13:36
момчета и аз сам от варна уча близо до херкулеса ... ама сте малко прецакани аз тренирам в Младост - има една заличка казва се гето 1 лв трена + кафе или чай аванта ... :lol: :lol: :lol: ако искате карта 17 лв цял месец
07.01.05
17:33
Пичове, знаете ли в или близо до кв. Красно село евтин фитнес. Щото аз сега ходя в Мания. Там струва 3 лв и ми се струва скъпо. Преди докато живеех в Благоевград давах по 1 лв на тренировка, а картата беше 12 лв за 16 тренировки месечно.
[quote author=“mincho-”]Пичове, знаете ли в или близо до кв. Красно село евтин фитнес. Щото аз сега ходя в Мания. Там струва 3 лв и ми се струва скъпо. Преди докато живеех в Благоевград давах по 1 лв на тренировка, а картата беше 12 лв за 16 тренировки месечно.
Ами аз тренирам в борово в 36-то,една тренировка ти е 2,50лв ,а картата за месец ти е 25лв ,за 2 месеца 40.Нз дали те устроива,но в нашия район няма фитнес за левче.