10.12.04
14:39
може ли да ми кажете дали е добра тая комбинация и как да се взима и всеки ден ли трябва да се взима или в дните които ходя на тренировка ?
[quote author=“exxtra”]може ли да ми кажете дали е добра тая комбинация и как да се взима и всеки ден ли трябва да се взима или в дните които ходя на тренировка ?
Екстра е комбинацията, а как се взима.. има го написано 1001 пъти.. използвай “Търсене”!
10.12.04
21:11
търсих ама явно незнам как да търсим може ли да ми дадете тогава линк към некоя от тоя теми
[quote author=“perlsite”]Аз бих казал: 40+5+10 -> 15 мин. след тренировка.
Ще си пие глюкозата с тях, аз бих казал почти веднага след тренировка. Пък и 10 грама креатин не мисля че ще са му проблем, дори с болни бъбреци и леко занижен прием на вода :)
[quote author=“NoDude!”][quote author=“perlsite”]Аз бих казал: 40+5+10 -> 15 мин. след тренировка.
Ще си пие глюкозата с тях, аз бих казал почти веднага след тренировка. Пък и 10 грама креатин не мисля че ще са му проблем, дори с болни бъбреци и леко занижен прием на вода :)
Аз бих казал, че разликата м/у 5гр и 10гр, след направен зареждащ период е само в това, че креатина, ще му свърши по-рано, а ефекта “0” (кръгла нула)!