Супер странно помогнете

30.09.07
14:57

Случва ми се от доста време нещо мн. странно опитвам да не му обръщам внимание но не мога.Така когато дигам в прав стоеж с дъмбели за бицепс се получава нещо мн. странно на дясната ми ръка.Усещам се едно някаква вена на ръката ми се измества и кат пусна пак се връща и така.Не ме боли ама ми е супер дисконфортно когато правя тва упражнение.Защо се получава така??

30.09.07
17:39

Къде се измества тази вена ? Вени по ръцете - бол.

30.09.07
21:30

Ами и аз не мога да си го обесня точно просто кат се напомпи изглежда просто чувствам некво изместване под кожата не ме боли ама ми е дисконфортно а иначе е в областа на китката

01.10.07
11:23

Ако не те боли, не би трябвало да има проблем.

01.10.07
17:19

Ами не ме боли малко ми е дисконфортно но ще свикна явно... то и кат се замисля нищо не може да се направи

Поради състава на съдовата венозна стена и по-ниското налягане на кръвта там, тези съдове са под силно влияние на мускулите. Изместването, за което говориш - под действие на мускулно съкращение, е съвсем естествено.

26.10.07
10:53

Сигурен ли си, че е вена, защото вените не са статични  и си се движат малко или много. Този дискомфорт да не е от др - сухойилие, хрущал и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1