Ротация на въглехидрати

30.09.07
18:28

здравейте
моля някой, който разбира И ползва Ротацията на Въглехидрати да пише и при желание да се позанимава с мене, защото съм абсолютен новак в сферата на диетите и имам нужда от дълги изяснения на всичко свързано с този тип хранене.
Моля не ме разбирайте погрешно - не ме мързи да чета статиите (защото съм ги чел всичките до една) , но просто не мога да вникна в съдържанието и затова тарся някой с чиято помощ да си съставя хранителния режим (тука говорим за изчисления и т.н )
иначе се занимавам с фитнес но само дотам да посещавам фитнес-залата и да тренирам по определена програма. А относно досегашното ми хранене просто съм ограничил вредните и излишни храни .

на 17 съм, 75 кг, 183 височина умерено съдържание на подкожни мазнини.

Моля отзовете се !

Темата беше редактирана от soko на 30.09.07 18:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1