help

Темата е заключена.

30.09.07
19:18

Искам да питам дали тази програма е добра за покачване на маса ?
1-гърди и предно рамо
2-гръб и задно рамо
3-почивка
4-трицепс бицепс и странично рамо
а от свободните дни 2 пъти ще тичам(искам маса не релеф) ако може да м кажете и какви упр. да правя за гърди,гръб и кое да е третото упр. за трицепс ....Кофички на пейка ,Разгъване на дъмбел зад глава с две ръце или друго? Качих доста кила до сега,но и доста в задните части как да сваля там с дълги тичания спринтове или е от храната ?  обръщането добре ли е да го правя?на 19 съм 171,77kg започнах да ходя в зала миналата година септември бях 57kg качих с ядене на каквото ми падне не съм взимал добавки! искам програмата да е 3 дневен сплит нз. кои дни е най-добре , но да не включва крака защото както казах качих доста в гъза и горната част на краката която не ми е била слаба в сравнени с долната. искам да наблегна на гърди и гръб.... кои упражнения колко серий и повторения?
като гледам във вашия сайт  съм си създал някакво мнение за упражнениятя,но предпочитам вие да ми отговорите.Ще съм ви благодарен ако ми отговорите още днес ако не ще изчакам.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1