Поредния хранителен режим :)

02.10.07
11:35

Здр, знам че сигурно Ви е писнало да четете подобни теми, но и аз реших да си напиша режима за да ми кажете дали ще постигна целта си а именно що годе чисто покачване на ММ.
Така на 20год 184см 76кг

8:00 - 100гр овесени ядки+кис млеко—->                              Б-30гр  В-80гр (да сложа ли плод тук?)
9:30 - гейнер—->                                                              Б-15гр  В-60гр
11:00 - 100гр орехи—->                                                      Б-15гр
13:00 - пиле 200гр (половин пиле на грил) със салата—->      Б-40гр
15:00 - тренировка
          след трен - 2 с.л мед(май 30гр )+гейнер                    Б -15гр  В - 90гр
17-30 - кис. мляко—->                                                      Б-15гр  В - 20гр
20:00 - 150гр месо+салата+сирене 50гр—->                          Б -40гр
23:00 - 4 белтъка+1жълтък—->                                          Б -25гр

Общо Белтък -          195гр
        Въглехидрати - 250гр
Пия и креатин по 5гр преди и след трен.
Имам не малко въглехидрати но не се чувствам много добре като ям по по-малко ,не зная дали е от това че имам ниско кръвно.
Когато не тренирам гейнера го пия само сутрин.Естествено ще редувам различни храни с подобни храноителни стойности за да не ям едно и също всеки ден.
Имам и още някои въпроси значи първо за домашната извара и сирене дали имат по добри показатели от купените?Тъй като не е обезмаслена изварата става ли за послено хранене преди лягане ако не става за последно може ли да я ям някаде към 17:30.
Надявам се да нямам групи грешки в режима мерси предварително :)
Поздрави!

Темата беше редактирана от Tzetzo01 на 02.10.07 11:36.

02.10.07
11:40

Добре е, ако В Б и М са ти в точните количества.
Да , сутрин добави плод.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1