Weider Creatine Capsules - 150 capsules

04.10.07
01:20

Та сестра ми днес се пребра от USA и ми донесе няколко неща, и едното от тях е именно то зи креатин на капсули. Та върпоса ми е, тъи като до сега пия само добавки на прах, как да го приемам ?!?
П.С. в момента пия креатин на ON 3 in 1 , и се чудя сега от кое да пия, да изпия капсулите и след това да продължа с оптиума, или да оставя капсулите, за след почивката. Смисъл след като почина 1 месец от креаитна, да ги почна след това, дайте мнения!
поздрави!

Кажи по колко мг е капсулата. След като починеш тогава го почни.
Иначе начина на пиене е същия - 5 гр. ти е дозата. Тоест ако една капсула ти е 1000 мг.(1гр.) пиеш 5 капсули.

04.10.07
13:47

Еми пише 4 tablets per serving, но не пише никаде 1 капсула, колко грама е. Има 2 варианта, 1-я е 2 преди и 2 след тренировка, смисъл 2 таблекти да ми е дозата, а другия вариант е 4 преди и 4 след, как е по принцип ?!
  И още нещо, периода с креатина ми е месец и 2 седмици , демек 45 дни. След това колко време ми е почивката от него ?

Мнението беше редактирано от face_the_truth на 04.10.07 13:51.

3-4 седмици.
Е как така не пише колко е една таблетка...

04.10.07
18:26

Ааа най-после го видях, написанои е с някви супер гадни букви на дънтото на бутилката, each capsule contains 725 mg creatine monohydrate. Toва значи, че 7 перди тренировка и 7 след,  обаче от друга страна на опаковката пише че 4 капсули ми е дозата. Та се чудя?

Мнението беше редактирано от face_the_truth на 04.10.07 18:26.

Вложи малко смисъл и логика. Нали креатина си е нормален, обикновен креатин. Значи си се пие по обикновения начин. Как да ти помогна повече...

07.10.07
22:33

абе след почивкатра ще пия по 7 и това е 7 реподи и 7 след
поздрави !

12.10.07
08:52

абе да задам 1 въпрос, сега като ми свърши едномесечния цикъл с креатина, след това пред 45 дневната почивка каква добавка ще е най-добре да си жземя, мислих си за суроватъчен протеин на ON, но да попитам все пак?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1