04.10.07
09:22
Проблемът ми е как да съчетая плуването с фитнеса.Плувам от малък и се занимавам сериозно с това,сега ставам на 18 г.,миналата година ходих много малко на фитнес защото не знаех как ще ми се отрази на плуването,но от тая година реших да кача повече мускулна маса за сила за плуването и поради това че съм 178/62 пък и ми казват че повече няма да раста и че фитнесът вредял при растежа защото не се растяло на височина и човек става набит.
Едни хора ми викат че тренировките в залата не трябва да се комбинират с плуването,други точно това правят.Чудя се и ви питам всички които комбинират фитнес и друг спорт активно как успявате?Ако имате съвети дайте ги на воля защото още не съм си отговорил.ИСкам нормално и постепенно да кача мускулна маса отговаряща на височината ми,да ми даде сила за плуването и да продължа да тренирам активно плуване.Благодаря предварително!
04.10.07
09:35
За теб силови тренировки 3 пъти седмично са достатъчно. А и не казваш кога ходиш да плуваш. Принципно 1 ден плуване 1 ден фитнес може би ще е най - удачния вариант.
Ами ходя на плуване всеки ден без събота и неделя , от тази седмица почнах.Преди това ходих почти целия септември на фитнес 3 пъти в седмицата без да плувам изобщо.Бих пробвал 1 ден плуване 1 фитнес но ме е страх за плуването да не загубя форма.Дали има и други начини?Ами всеки ден фитнес и всеки ден плуване без събота и неделя?Дали ще се преуморя?Незнам...
04.10.07
11:05
аз бех разпитвал треньора ми и той каза след фитнеса да плувам :)
04.10.07
13:16
Не ти трябва всеки ден фитнес. Казах ти - 3 пъти в седмицата е фитнеса не повече. Мисли малко за това твое тяло и неговата нервна система.
04.10.07
14:21
пф нали ще изкукам ако тренирам само по 3 пъти на седмица адски малко са ми, аз ако можех и всеки ден щях да ходя..
04.10.07
14:29
Оправяйте се тогава.