Отново за Animal Cuts, с какво да комбинирам?

05.10.07
10:06

Прочетох почти всички мнения за кътс из форума, както и из некви чуждоземни форуми, и като изключим, че мненията са 50 на 50, както за повечето такива продукти, както и скандалната му реклама - забравете кардиото, си направих извода, че има всичко необходимо, но в малки количества.

Та чудя се с какво да го комбинирам?
Освен с л-карнетин, други идеи?

По принцип тренирам вече 6 месеца, и изчистих доста от мазнотията, са спазвам доста стриктен хранителен и тренировъчен режим, и съм сигурен, че ше смъкна, ама като хакам некви работи е по-забавно!

Благодаря предварително!

05.10.07
18:07

Нямаш много варианти.
Прав си за едно - с много съставки е, но в маки количества.
Кофеина си е предостатъчно, следователно с друг термоген не можеш да комбинираш.Липотропния комплекс и той е достатъчен.
С Йохимбин също не става т.к. имаше тирозин и/или тирамин вътре.

Остават:
карнитин
сесамин
EGCG
ТТА
Forskolin

Мнението беше редактирано от emzo на 05.10.07 18:07.

05.10.07
19:06

Благодаря за бързия отговор - а взимайки предвид твойте съвети, на какво да се метна -
1. Diet Support - Now Foods - http://www.4fitnessbg.com/shop/product/view/808.htm
2.NoPhedra / Absolute Nutrition - dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=3&id=144

И двете съдържат Forskolin, плюс други интересни съставки за изгаряне на мазнините, но честно казано не съм засичал теми за тях из нета - са ше поразровя из форума.

Като гледам, покрай това изчистване на мазнини, ше позачистя и портфейла...

05.10.07
19:16

Toва е екстра:
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=44
Второто обаче не става, защото е термогенен бърнър.И като съчетаеш двете става 400мг кофеин на доза + др. съставки , а това е много.

05.10.07
19:25

Мдам, плюс това второто като гледам е световно неизвестно, НОУ е доказана марка, че прежалим 60 точки... Пак много ти благодаря, сигурно ше почна да ги пия след десет дена, шото animal cuts-a, му чакам доставката.

Ше си премеря всички обиколки, както и теглото, решил съм да си записвам и точно какво и по колко ям докато ги хакам, и после обещавам да споделя резултатите...

05.10.07
19:47

Ще чакаме резултатите ;)

KI

23.06.08
17:49

Absolute Nutrition също е много известна марка, но за съжаление в Б-я не я знаем :(

24.06.08
07:07

Тази тема направо я бях забравил, но като цяло ефектът беше доста добър, свалих от 95 до 91 кила, като за тия 21 дена, имах и две напивания. Доволен съм доста, пак бих пил Кътс... Сега съм се спрял на Isatori MX-LS7, което ми се вижда по-добрия Кътс...

02.07.08
08:27

Ми аз наскоро почнах да тренирам бягане на стадиона от 3 до 5 обиколки след това отивам да играя футбол нямам хранителен режим взимам Л-карнитин на гладно и пия силно кофеиново кафе 30-40мин. преди тренировката за да изхвърля водата целта ми е да отслабна...Един приятел ми предложи като свърша л-карнитина да си закупя “Анимал-кътс”.
Какво ще ми предложиете да правя изобщо и като хранителна добавка и като тренировка?

30.10.08
20:44

Я да дигнем темата малко.
Аз ще поръчам този продукт(Animal Cuts - 80лв. кутията) и ще го пробвам, сигурно на половин прием. Тренирам всеки ден(ако не муай тай то бягам сутрин в залата с упражнения за корем и скачане на въже).
Някой други да споделят впечатления ?
Ще споделя впечатленията си след приема ...

30.10.08
20:48

Реално вече толкова нови продукти измислиха, че кътса вече му е мястото в историята :D

31.10.08
08:28

В крайна сметка, от всичките толкова МНОГО продукти, най-важно е храненето и тренировките. Както казах всеки ден тренирам интензивно, но идеята ми е дали има зашеметителна разлика м/у фат бърнърите, кътса и т.н. Идеята ми е след като смъкна, да не кача ако си продължа тренировките. Другото, което искам е, да няма странични ефекти(описани в статията за термогениците, който кътса е вид такъв, но го описват без такива странични ефекти), като засилен пулс и др.
Мненията ви за кътса ? М/у другото забелязах че има някаква нова опаковка(черна), различна от старата(сиво-зелена) ?!? Има разлика от двата продукта, нали ?

05.06.09
17:12

Здравейте на всички :) Значи реших да си взема Енимъл Кътс-а да го пробвам на 16 съм 167 висок 68-69килограма ... та имам 1 въпрос : в повечето сайтове пише по 2 пакета на ден и искам да питам дали преди тренировка не се пие или само сутрин и вечер на гладно ? Малко не сам на ясно с тези работи ..до сега съм взимал само л-карнитин и се колебая между кътс-а и карнитина ако може някой да ми даде отговор ще съм много благодарен!!! :)

05.06.09
17:26

На 16 най-добре увеличи движението, а не се тъпчи с някакви хапове, на които ефектът им не е ясен.
Иначе се пие сутрин и преди тренировка, по спомен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1