16.10.07
10:13
Аз не тренирам в невероятна зала-нямам желание и пари за такава.Вече тренирам в обикновена зала,но съм тренирал много време в условия при които повечето членове на форума биха се отказали или поне сменили залата.Но аз нямам нищо против скъпите зали и нямам негативно отношение към хората които ги посещават(или ако имам то не е заради това че го правят :) )
Няма нужда да правим тренировка заедно,просто ми направи впечетление казването че огъваш лостове(което е малко подвеждащо и объркващо,защото може да си мислим за различни неща но както и да е.
Не съм се опитал да ти обяснявам за какво е форума-то си го пише и си се знае :)
Пак си се объркал-ти изсипа един тон глупости къде си работил,с кой си работил,къде тренираш,с кой тренираш,но явно си забравил което е нормално при тези подробни мнения :smirk: ,така че не преписваи тези си изповеди като мои заключения ;-)
Ами те това е-напълно нормално е да издаваш определени звуци когато си на предела на силите си-самата тема е за това!И все пак пак е ясно,че хората които крещят като малоумници и се правят на лоши са не-приятни и всичко това е ненужно.
А може би има неразбиране от страна на силачите към културистите съдейки по тъпото ти изказване “едно е да вдигаш 10 повторения със сила за 15, друго да правиш 2 със сила за едно и половина”!
16.10.07
13:18
Понеже явно това касае мое иказване, ще отговоря, макар и извън темата. По темата вече се изказах.
А може би има неразбиране от страна на силачите към културистите съдейки по тъпото ти изказване “едно е да вдигаш 10 повторения със сила за 15, друго да правиш 2 със сила за едно и половина”!
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Какво се иска сега от мен? Аз да назова и да защитя твоята хипотеза или ти сам ще кажеш какво имаш предвид и какво в изказването ми ти се видя тъпо? Съмнявам се че някой разумен е разбрал за какво говориш. Поясни се, да не стават недоразумения. Кажи в акво си останал неразбран от силачите... А, и аз не съм силач. Влече ме към техният начин на трениране, но по - скоро тренирам за себе си и за собствено удовлетворение.
16.10.07
19:16
Ами човек не е приятно по време на тренировка да съм на предела на възможностите си,след нея да ми се повръща,да не мога да заспя,да правя толкова жертви и накрая някой да ми каже ,че тренирам като жена!!(давам себе си за пример-сигурен съм че и на другите сериозни момчета не им е приятно и не им харесва това твое мнение)...Тренираш тежко?Евала,но не си мисли,че си единствен или ,че определена група е такава!!Това че тренираш с еди колко си повторения в серия не ти дава никакво право да омаловажаваш труда ми(ни)!
16.10.07
20:09
Ти май обичаш да се отдаваш на свободни тълкувания, че даже и заключения!
Къде съм омаловажил труда ти? Два поста по нагоре ми обясни за форума, сега казваш, че съм наругал фитнеса?
Обясни ми туй
Сигурен съм че никой от писалите тук всъщност не е толкова изнежен, че да обръща внимание на “другият тип вдигане”. Също съм сигурен, че едно е да вдигаш 10 повторения със сила за 15, друго да правиш 2 със сила за едно и половина.
с какво точно омаловажава труда ти? Аз всъщност си нямам никаква представа как се трудиш.
16.10.07
21:13
Абе няма ли модератори в тоя форум да заключат тая тема най-накрая!
Хора, спорите за глупости и си хабите нервите за нищо. Този спор може да продължи вечно и да се трансформира в какви ли не форми, като някакъв вирус е.
Кой е по-по-най? Кои удери са по-добри, кои блъска по-здраво, кой има пари да ходи в скъпа зала и т.н. Ееееее тъпо е. Замислете се малко...
16.10.07
21:28
Ами именно с това:
Всъщност има неразбиране от страна на културистично трениращите към силово трениращите, а не обратно. Не ми е необходима оценката на Обелка, за да се сблъсквам всеки ден с това. Вижда се и от идеята
тези зали да са си отделени
Така че, ДА за културата на трениране, но ДА и за толерантността. Сигурен съм че никой от писалите тук всъщност не е толкова изнежен, че да обръща внимание на “другият тип вдигане”. Също съм сигурен, че едно е да вдигаш 10 повторения със сила за 15, друго да правиш 2 със сила за едно и половина.
Как да си го разтълкувам?!Вече 2-3 пъти си споменал за тежките максове всеки ден,огъвания на лостове и тем подобни,още от 1-вия ти пост в темата.Също и негативното отношение към хората които посещават скъпи зали и които(същите хора) обикновено не тренират силово.И смятам че това със 15-те повторение е насочено към тах(нас,нищо че някой не тренираме в скъпи зали),а това за 2-то повторения със силата за 1,5 към вас-силачите да кажем.Е,как да не се обидя като така ми (например)казваш че тренирам на 70% от възможностите си а ти(например) тренираш със 130% от твоите съответно??И едно изречение по-назад споменаваш за неразбирания м/у културисти(мен например) и силачи(теб например).Това е единственият извод който мога да си направя от това мазало!Просто не виждам друг смисъл на тези изречения.Както и на мнооого други.
Извиняваи,ако съм те нападнал без причина и не си имал това предвид..но изказах си моята логика и разсъждения в/у твоите постове-а повярваи никак не е лесно!.И пак се чудя какъв е смисълът на тези разпокъсани,несвързани и недъмлъвени писания.Не вярвам да си толкова тъп,че да не можеш да се изразиш кратко стегнато и ясно,вероятно може да се имаш и за прекалено хитър и с някаква незнайна цел да изливаш сумати изречения,приличащи на книга с отворен край с най-малко 2 възможни изхода...Това ми е мнениицето,пак ти се извинявам ако съм те нападнал без причина,но просто това беше най-логичното заключение което можех да си направя,а че могат да се направят много-бъди сигурен.
17.10.07
18:09
Преустановявам темата. Не говорим на един език, а и от няколко дни почти никой друг не пише в темата.
Хубаво е като изразявате мнение за някой участник, на което настоявате при това, да се опитате поне нещо да научите за него. Особено ако е с два - три пъти повече стаж от вас.
Когато в сайта имаше интервюта с известни фигури иматериали от културзима и икономическите му структури, имах участие в организацията на повече от половината. Казвам го не за да се хваля(щото съм сигурен, че ако дадем трибуна на Обелката пак това би написал), а за да не може някакъв пъчещ се на снимките си младеж, горд с това, което вижда в огледалото и регистриран вчера във форума да се мъчи да ме превръща в нещо, което не съм. С трибойци работата ми беше по - малко не защото познавах по - малко или защото имаха нужда от по - малко реклама или пък постиженията им бяха по - лоши. И не защото тогава тренирах по друг начин.
И после, за тези които ме познават, не знам кой може да ме нарече манияк или нещо такова. Напротив, винаги съм се мъчел да подхождам към сериозните неща научно и обосновано. Дори и до степен дразнещо и педантично понякога. Твърдо с мое мнение, но не и с хитринки и подвеждания.
Баста, спирам темата. Ако някой от колегите сметне, че съм превишил правата или нарушил правилата, да я отвори, няма да реагирам.
И без това дали казваме фррр или пррр на лежанката... Няма да го променим, а и не е обществен въпрос, всеки може да го измисли сам за себе си.
Обелка, дано ти без да се правиш на хитър стигнеш далеч брат... Но с тази демагогия се съмнявам ,че виждам последният ти конфликт във форума.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.10.07 18:33.