06.10.07
18:48
Започнах миналия месец осилено масиране и гледам как раста, но и как започва да ми излиза леко шкембенце(или просто отпусната кожа на корема), нещо което никога през живота си не съм имал. Като цяло започнах да се омазнявам и след размишления си помислих,
“Брей, никога не съм чувал някой като масира да ползва карнитин.”
Защо така ?
Една комбинация от протеин, креатин, карнитин и евентуално гейнер за положителния калориен баланс, няма ли да е пътя за успеха - качване на чиста мускулна маса.
Моля дайте някаква информация, защо не се съчетават така нещата. Явно имам пропуск в знанията за добавките и сега това ме гложди отвътре...
Действието на картинина е да прекарва мазнините през клетъчната мембрана и да изкарва излищните вецества. В процес на качване, освен малко повече енергия, която идва от мазнините, не ми се вярва да има голямо действие върху процента на мазнините. Все пак, за да се качва маса тялото има нужда от положителен калориен баланс, а за да сваля, от отрицателен. Аз когато тренирам усърдно в качване съм имал случай, когато свалям от талията и качвам на на грърба и ръката. Според мен ако вкараш кардио след всяка тренировка, с малко карнитин и аминокиселини, би трябвало да свалиш мазнини и да качиш мускул.