Дневникът на The_Prowler

Темата е заключена.

08.10.07
13:31

Такааа реших и аз да пробвам да водя дневник тук от нямане какво да правя... ок еми днес имам само 15 минути интервално кардио и това е 3 серии по 30 секунди бързо скачане на въже + 4 минути каране на колело.Това ми е първата такава тренировка.Реших да пробвам ,защото не съм добре с издръжливостта напоследък....
Данни :
Години 15
Ръст 181-2
Кг: 80
Гръдна 107 :(
Талия 78-9
Ръка 39
Бедро 59
Храната днес:
Кисело мляко и палачинки с мед
2 сандвича с шунка и кашкавал -пълнозърнест хляб
Татарско кюфте ,салата и пълнозърнест хляб
2 кофички кисело мляко

и това е засега до довечера ще гледам да вкарам още 2 хранения можеби а и след кардиото мед...

22.10.07
13:28

Наложи се 1-2 седмици изобщо да не тренирам заради ремонт неска почвам отначало с следната тренировка:
Вдигане от лег 5х10 - 70 кг тук не се справих мн добре на някои серии не направих точно 10 рекорда ми на лег е 3 по85 кг,но след тази почивка едва ли ще ми е по възможностите още от сега...
Олимпийско изтласкване (незнам как се казва точно но го пробвам за първи път -добре беше 3х5 )
Френска преса - 5х10 с 26 кг тук съм стигал до 36 х 6 но ръце не съм правил от 1 месец и нещо и ми е спаднала силата за сметка на това пораснаха малко
klek тук 3х5 с 75 кг

Това за днес храненето ми в момента изобщо не е както трябва защото се мъча да си правя режим скоро ще постна тук Хранителния ми план пък ще видим...

23.10.07
15:27

Днес почивка.Изготвих си ХР и го пуснах в съответния раздел.Смятам 1 седмица да правя по леки тренировки за тонус след това да мина на сплит нещо от сорта на 1+1+1+2 - двудневен сплит с който тренирам всяка мг на 5 дни и ми се получават средно 3 тренировки на седмица.
Сплит 1 ден Гърди рамо трицепс крака
        2 ден Гръб бицепс предмишница/корем

24.10.07
20:20

Установих че диетата ми е мн еднообразна и в крайна сметка отновно се връщам на старото а именно ядеш от всичко полезно...
Днес Гръб и Бицепс
Гърба правих за пръв път гребане в подхват добре влиза за средната част 4х10 с 80 кг след това направих тяга 3х3- 90 кг.Тежко беше и се наложи след сяко повторение да пускам щангата на земята (по принцип я пускам чак в края на серията) при гребане с надхват ми идват 90 кг за 12 повторения смятам да ги сменям в тренировките...
Бицепс не бях правил от един месец правих  5х10 с 26 кг влачене на щанга по тялото и сгъване в надхват...

25.10.07
06:50

Правиш 3-ка на 90кила тяга а 12-ка на 90 гребане ?Тягата ли я правиш от скоро или правиш гребане с цялата част на тялото :)

Мнението беше редактирано от RedWalker на 25.10.07 06:52.

25.10.07
06:55

Еми като цяло гърба го тренирам сериозно от май преди това не толкова .А гребането незнам какво ще рече с цялата част на тялото, но приклякам и взимам щангата в надхват  - не го правя на машини не са ми на разположение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1