Кардио + Покачване на маса

09.10.07
06:20

Здравейте всички. Отскро съм се хванал здраво със фитнес, но покрай работата нямам много сила и си взех добавки.
Имам големи крака, които не са много силни и ги тренирам на крос тренажор за да се постегнат защото са само сланина.
Нагоре обаче работа е друга маса почти нямам и искам да кача, заради което си взех Протеин,Креатин,Глутамин и Течни Амино-киселини.

Въпроса ми е: Като тренирам на крос тренажора по 20 мин. на ден това ще ми попречи ли да кача нагоре или от добавките ще кача още на краката???

Искам да сваля от краката или поне да ги стегна (ама не с клел защото ще станат огромни),но искам да кача нагоре.
Кажете да спра ли кардиото или да го намаля, или да си продължавам така: 4-5 пъти кардио по 20 мин и 4 пъти фитнес на седмица.

Айде по-здрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1