Каква глупост измислих - моля за мнение :)

09.10.07
15:08

Чуда се дали ще е добре, примерно да не тренирам корем като хода на фитнес, а само в нас по тази програма :
http://vbox7.com/play:3bce109c
Мисля по един път дневно да я права през всеки делник :) ...

09.10.07
18:49

хмм ... моля за мнение :(

ZO

10.10.07
11:37

Спред мен става :) в смисъл ако те кефи тай направи ако не те кефи си прави на фитнеса :)

10.10.07
14:08

ами има резон  в тази тренивка, не я изгледах цялата, но видях май че бръмбар правеше.. само че незнам какво селиш. В общи линии тренировката ми напомня за 1 трен на 1 сенсей по киокошин (Магеранов, някой може да го зн известен е)... т.е. ако целиш силова издръжливост става, но ако е нещо друго..

ако искаш сила в корема или ако се парче културист, за мен подхода ти е грешен, по-добре прави... аве какво съм записал романи, я си уточни целите и после може да помагаме...

11.10.07
15:36

казано от jalokin на 10.10.07, 14:08:

ами има резон  в тази тренивка, не я изгледах цялата, но видях май че бръмбар правеше.. само че незнам какво селиш. В общи линии тренировката ми напомня за 1 трен на 1 сенсей по киокошин (Магеранов, някой може да го зн известен е)... т.е. ако целиш силова издръжливост става, но ако е нещо друго..

ако искаш сила в корема или ако се парче културист, за мен подхода ти е грешен, по-добре прави... аве какво съм записал романи, я си уточни целите и после може да помагаме...

Смисъл не искам да съм силен в корема, имам предвид примерно бойно изкуство ала бала да ме бият по корема, просто искам да тренирам достатъчно добре корема, за да имам добре оформени мусколи на корема ... пък като пойзчиста малко, токувиж се покаже някоя плочица :D ...  като цяло се чуда дали е хубаво да го права само това в домашна обстановка, и да премахна тренировката за корем във фитнеса :)

14.10.07
19:32

Така и така не разбрах това което питах ... :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1