Малко съвети относно програмата ми

09.10.07
16:39

Здравейте,
1) Горната част на гърдите ми винаги е изоставала и сега реших малко да си сменя програта като правя 1 упражнение полулег преди гърба, това покачи силата ми, не искам да правя упражнението преди някоя друга мускулна група. Пробвал съм да правя първо полулег преди лега за около месец и нещо, но това само ми намали силата на другите упражнения и не почуствах разлика. Някакви препоръки?

2) Тренирам натурално не взимам и добавки, също нямам пари за качествена храна, затова се тъпча с манджи и хляб, това разбира се довежда до покачване на мазнина, която при мен се “складира” само в задника (който расте при всяко упражнение за крака :(, дори на пресата ми се виждат “6-те плочки”), какви упражнения ми препоръчвате, мога и да спортувам повече но свалям по цялото тяло.

3) някакви съвети относно програмата ми
Ето я и нея:

ден 1 (гърди + корем):
1. лег
2. полулег
3. с дъмбели от полулег
4. с дъмбели от обратен лег
5. флайс
6. корем (3 упражнения по 2 серии)

ден 2 (ръце):
трицепс
1. трицепсово разгъване на горен скрипец
2. френска преса
3. с дъмбел зад глава
бицепс
4. сгъване с щанга
5. прав с дъмбели
6. скотово

ден 3: почивка

ден 4 (едно упражнение гърди + гръб + предмишница):
1. гърди полулег
2. набиранки пред врат или скрипец
3. чукчета
4. мъртва тяга
5. с дъмбели или долен скрипец
6. предмишница (2 упражнения по 3 серии)

ден 5 (рамене + трапец + корем):
1. с прав лост зад врат
2. повдигане на дъмбели за предна част
3. повдигане на дъмбели встрани
4. задна част (с лост или с дъмбели)
5. трапец (4-5 серии с щанга + 1-2 с дъмбели)
6. корем (3 упражнения по 2 серии)

ден 6 (крака):
1. бедрено разгъване
2. клекове (на уред или с лост)
3. лег преса
4. бедрено сгъване
5. прасец (5-6 серии)

ден 7: почивка
Мерси предварително!

Темата беше редактирана от Hr Borisov на 09.10.07 16:41.

09.10.07
18:48

Яж извара и яйца те поне не са толкова скъпи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1