Ам на мен втория ден не ми харесва ... две големи мускулни групи в един ден 8-/
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 17.10.07 18:02.
1 ден - трицепс,бицепс
2 ден - гръб,гърди,корем
3 ден - рамо,трапец
4 ден - крака,корем
Сега съм с тази :) добра ли е ?
С колко стаж си в залата?И да си средно напреднал пак трудно ще се въстановиш с тези 4 дена.Тренирай 2 тренировка 1 почивка.Гръб и гърди в една тренировка нещо не върви.Тренирай голяма муск.група с малка.
17.10.07
21:10
1 ден - трицепс,бицепс
2 ден - гръб,гърди,корем
3 ден - рамо,трапец
4 ден - крака,корем
Сега съм с тази :) добра ли е ?С колко стаж си в залата?И да си средно напреднал пак трудно ще се въстановиш с тези 4 дена.Тренирай 2 тренировка 1 почивка.Гръб и гърди в една тренировка нещо не върви.Тренирай голяма муск.група с малка.
Как да ги разместя?
2-1 два дена тренировка 1 почивка,4 дена последователни не можеш да се възстановиш хубаво.
17.10.07
22:03
нали каза че гръб и гърди в един ден не е хубаво затова питам за тях как да ги разместя?
Ами може да си оставиш ръцете : бицепс-трицепс. А гърдите може с рамо пък гърба с трапец ...
нали каза че гръб и гърди в един ден не е хубаво затова питам за тях как да ги разместя?
Абе пич аз ти задавам хиляда въпроса ти на последния отговаряш?
Гърди
Гръб
почивка
рамо+крака
Ръце
А пък ако искаш да наблегнеш на ръцете
Гърди+трицепс
Гръб+бицепс
почивка
Рамо
Крака
За големите муск.групи прави около 12-13 серии,за малките 8-9.В деня за рамо избери си 1 упражнение за трапеца(3серии)
Мнението беше редактирано от Dalgia на 18.10.07 08:45.
18.10.07
11:35
1 ден - трицепс,бицепс
2 ден - гръб,рамо,корем
3 ден - гърди,трапец
4 ден - крака,корем
Така не става ли? :)
1 ден - трицепс,бицепс
2 ден - гръб,рамо,корем
3 ден - гърди,трапец
4 ден - крака,корем
Така не става ли? :)
Виж сега, пич! Всичко става. Най-добра тренировка, както знаеш няма. Въпроса е на теб как ти действа и дали се възстановяваш. Всеки тук ти дава някакви препоръки, но ти сам избираш как да тренираш. Щом искаш да наблягаш на ръцете - добре. Тренирай ги първи ден. Само че сложи там и корема. Ако си послушал съвета на Дължинката (надявам се, че не се обиждаш) в този ден имаш 14 до 20 серии. Като включиш и корем 12-15 мин и си готов. Другите дни са добре горе-долу (само тоя гръб с рамо, ама ти си знаеш). Размени 2 ден с 4. Корема го прави с гърдите и трапеца, а го махни от другите два дни. И ако питаш мен направи почивка след втори ден. Това е! :coolsmile:
19.10.07
11:54
мда :) благодаря на всички :)
——————————————————————-
1 ден - трицепс,бицепс,корем
2 ден - гръб,рамо,трапец
3 ден - почивка
4 ден - гърди,корем
5 ден - крака,корем
6 ден - почивка
7 ден - почивка
——————————————————————-
сега си направих тази и поне за мен е добра.Както виждате наблягам на корема.Ако имате нещо против програмата или не ви харесва казвайте :) също някой друг съвет :)
19.10.07
14:16
Че защо да не е хубаво, аз точно така тренирам и съм много доволен.
Абе стига с това изпомпване и да се напомпаш това спада след половин час след като излезеш от залата и няма общо с мускулния разтеж, трябва да се гледа прогресирането с килограми и повторения а не напомпване, можеш да се напомпаш
и като потичаш 15 мин - кръвообращението се засилва в цялото тяло, но мислиш ли че от ще развиеш мускули?
24.10.07
16:58
абе пичове кажете какво мислите за програмата ми :)
1 ден - трицепс,бицепс,корем
2 ден - гръб,рамо,трапец
3 ден - почивка
4 ден - гърди,корем
5 ден - крака,корем
6 ден - почивка
7 ден - почивка
има ли нещо което примерно не е добре...вредно... кажете :)