11.10.07
15:36
Някой ползвал л ие препарат на име Carb Blocker ?? Ако някой го е ползвал, моля да сподели има ли продължителен ( постоянен ) ефект върху апетита ( ако целта е да се подтисне такъв ) ? Наблюдавал ли е някакви странични ( неприятни ) ефекти върху метаболизма си ( забавянето на метаболизма не е едно от най - хубавите неща... ) ? И изобщо някакво мнение за препарата като цяло ... Предварително благодаря за отговорите.
11.10.07
16:17
Това е продукт, който блокира въглехидратите в стомаха. Обикновенно съдържа екстракти от боб, хром пиколинат, гарциния, глюкоманан.... не забавя метаболизма. Ако питаш мен по-добре си купи кутийка хром пиколинат - NOW,ON,UN.
Ефектът, който съм забелязъл е, че нямам глад за въглехидратни храни през деня ;).
Ако правилно разбирам си ползвал хром пиколинат ? Усети ли осезаемо намаляване на апетит/глад за сладки изделия ( че на мен това ми е проблема :) ) .
Carb Bloker е продукт който Nosferatu е обяснил доста добре. Само искам да добавя че се използва предимно в цикъл на високо въглехидратна диета и се приема в не тренировъчните дни когато се горят около 1000-1500 калории по малко и има опасност от високо въглехидратната диета да се омазниш.
14.10.07
13:00
Ако правилно разбирам си ползвал хром пиколинат ? Усети ли осезаемо намаляване на апетит/глад за сладки изделия ( че на мен това ми е проблема :) ) .
Да, това приемах. Сега от десетина дни нямам, защотоняма финанси да поръчам и едвам се сдържам ... :lol:
Приемах 400 микрограма дневно сутрин със закуската и беше идеално :).