12.12.04
13:13
може ли да се комбинира трибестан с креатин ?
13.12.04
15:03
То не само че може но и ефекта е доста сериозен. В момента съм на тая система и разликата е осезаема - има и сила и издръжливост...само си вземи хубав Трибестан и Креатин - препоръчвам ти JK 500mg za 27лв и 500 гр. Креатин БиоТех в пликче :D само за 39лв...чакаме резултати :D :D :D :D :D
13.12.04
21:39
Комбинацията трибестан с креатин е наистина много добра и дава добри резултати,но всичко зависи от финансовото ти състояние- ако имаш достатъчно пари действай.
Успех :)
14.12.04
14:10
Aз си взех готова комбинация от трибестан и креатине. Продават я една аптека в Тракия. Пише 250 мг. екстракт от трибулус-а и 50мг креатине. Производството е на Буров ООД София. И струва 13 лева. Вярно че не е същото като да ги пия пооделно ама така ми е по евтино.
На Софарма е 27-28 лева, да му са и..., не ми се даваха толкоз.
mersi mn. tursih v nqkoi apteki i namerih tribestan 250 mg na sopharma.tova stava li ili da tursa na JK v drugi apteki? :)
17.12.04
20:33
Ne mi se otvarq nova tema i zatova 6te popitam tuk…
Kakvo mislite za tribestana (tribulusa) na “VEMO 99”? Stava li za ne6to? Koi spored vas e nai-dobriqt nezavisimo ot cenata?
PS izvinqvam se mnogo no vse o6te ne sym si instaliral BG phonetic-a…
За мен трибестана на Софарма /то на другите не се и казва трибестан/ е най-добър. Мисля че е така, въпреки че не съм опитвал на др. фирми, защото са стара фирма /Софарма/, защото за трибестана има куп ласкави отзиви в сериозни сайтове за суплементи /виж affordablesupplements.com/ и защото по-едно време нямаше достатъчно количество за БГ аптеките поради големия износ. Така че за мен трибестанът е номер 1, а всички други са имитации ако не със съмнителна, то поне с недоказана стойност.
Трибестана е капризна билка ,но смятам ,че като го преватизираха софарма овеличиха цените и нямат много толеранс към българският потребител. И смятам ,че на другите фирми особено на JK не отстъпва по нищо на този на софарма. Този Вено 99 не съм го пробвал и нямам инфо.
по-здрави
а ако прибавиме и 1 амино киселини кво ше стане ... бтв как точно се пие трибестана за креатина знам :)