Отслабвам нещо :(

40

11.10.07
21:28

Значи работата е такава че реших да си почина малко от добавките.Докато ги пиех беше супер бях по мотивиран да постигна по високи цели имах повече тонус и сила във фитнеса и качвах по бързо.Сега вече не съм пил от 1 месец някъде и забелязвам как започжам да отслабвам което не ми харесва.Бихте ли могли да ми предложите на какви храни да наблягам за да качвам не се стремя кум чиста мускулна маса просто искам да качвам килограми ,защото и без това имам бърз метаболизъм и искам просто да си качвам маса.Пил съм само добавки -аминокиселини някой друг гейнер 1 протеин и 1 креатин .На 17 години съм 183-4 83кг.Благодаря предварително :)

11.10.07
23:00

Нормално е след спирането на добавките да няма онази сила, с която те даряват да тренираш(и все пак е минал месец още по-възможно, да е от това).  Креатина не си го пил вече месец ( предполагам си изхвърлил доста от водата задържана с него.Монохидратен ли беше!??). А за храните наблягай на яйца, мляко, месо, ориз , картофи, овесени ядки, храни се често през 2-3 часа, съблюдавай поне 3 хранения да са по-сериознички от гледна точка на калоричност и съставки (1-вото нека бъде закуската, а второто обядът..избягвай третото да е вечерята- тя трябва да е лека и заредена с казеин за по-бавно усвояване примерно 200-250 грама извара). Не забравяй водата - прави 3 л. на ден, трен. дни може 4 . Спи, ако преди си се възстановявал лесно с добавките, сега не е така, без тях си в играта..спи.. спи.. спи поне 8 часа сън, ако правиш 8 за ноща и 2 през деня ще си повече от добре възстановен бодибилдър. Успех !!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1