26.11.07
09:43
В Orange fitness даже май броя на картите е ограничен, но отвън ми се видя твърде лъскава, не е зала по мой вкус. Преди ходих в тази до ХЕИ, но сега съм в Херкулес и мога да я препоръчам на всеки от този район на Варна. Уредите са Иван и Титан, хигиената не е най-добрата, но пък атмосферата е добра. Място за яки тренировки, няма какво друго да кажа.
За Orange fitness мога да кажа само да забравите. Ходих просто от интерес малко преди да го открият - имаше само 2 вида карти и двете са за година, не за месец. Цените бяха 4-цифрени числа ;-)
27.11.07
15:19
Мои познати ходят в Orange и са супер доволни от обслужването и всичко. Смятам, че които има възможност си заслужава парите.
Успех на всички!
03.12.07
22:59
Аз в момента ходя в Спортна зала - залата е прилична и съм доволен.
04.12.07
09:18
казано от Don Corleone на 03.12.07, 22:59:
Не искам да обиждам избора ти, но на мен тази зала винаги ми е напомняла маза. В района има по-добри зали на същата и дори по-добра цена.
04.12.07
12:55
Ходил ли си в залата в Тракия...тя вече наистина е маза :cheese: , но пък каква тренировка направих там като отидох да я пробвам!
04.12.07
14:02
казано от Ultima Ratio на 04.12.07, 12:55:
Ходил ли си в залата в Тракия...тя вече наистина е маза :cheese: , но пък каква тренировка направих там като отидох да я пробвам!
На Тракия не съм ходил, но като ученик тренирах в “залата” на Стадион Черно Море, защото нямах достатъчно пари за нещо по-добро. Е... по-голяма дупка от това няма :) Който иска спартански условия - това е мястото.
04.12.07
19:26
казано от Владимир8507 на 04.12.07, 09:18:
казано от Don Corleone на 03.12.07, 22:59:
Не искам да обиждам избора ти, но на мен тази зала винаги ми е напомняла маза. В района има по-добри зали на същата и дори по-добра цена.
Я кажи някоя по-добра тогава :) ?
Аз ходя в progym - на 50 метра от Математическата гимназия в квартал “Чайка”.Фитнеса е много добър,инструкторите са големи пичове,а цената е 2.50лв за тренировка или 30 лв. на месец
От 5 години ходя само в ТИМ. Сега прекарвам малко време във Варна, но ако съм там тренирам винаги в ТИМ. Вярно е че тренировката е 4 лева, но това вече не е много. Защо да давам 2,50 и да тренирам в кочина като мога за 4 да тренирам на чисто и приятно място? А и не на супер удобно място, само дето паркирането е мъка :).
05.12.07
21:04
казано от ЙОВОВ-БИЖУТЕРА на 05.12.07, 18:23:
Аз като давам 2,5о , тренирам в кочина ли?!?!?!
Аз твоята зала не бих я определил в никакъв случай като кочина, дори се поддържа чисто и подредено. Проблема там е друг- няма всички уреди и е тесничко. А като добавим, че трябва да се пази и гробна тишина заради живещите в блока отгоре, атмосферата става малко тягостна.
Като се пренебрегнат тези фактори - залата си е добра :)
Малко да вдигна темата, с допитване до разбиращите хора:
жена ми след като роди напълня, и сега иска да влезе във форма отново както преди. Моля разбиращите да споделят място в което ще и обърнат нужното внимание, за да може да възвърне формата си. Става дума за фитнес зали и специалисти там които могат да и помогнат в тренировките и програмите. Става дума за гр. Варна, в кв. Възраждане сме ние.
Благодаря на всички ви, и хубава работа вършите с този сайт.
Здравейте!
Нормално е да напълнее по време на бременност, оф - ужасно е дори! По-важното е, че нещата са поправими и се иска само воля и желание.
Какво разбирате под “нужното внимание”? Ако търсите персонален треньор, търсете Белчо Христов. Ако искате що-годе нормална зала със що-годе нормален инструктор да върви или в Дом Младост или при Велислав Велев срещу Мебелната палата. ЗА други зали из този район не се сещам. Има една във Възраждане - Гетото, но там не е подходящо за жени.
06.09.08
14:33
има ли във Варна фитнес зали където мъжете тренират отделно от жените ?
Мнението беше редактирано от as_like_that на 06.09.08 14:33.
Скоро ще има! Ще местя фитнес студиото си в Център за красота, където ще се водят тематични тренировки, мъже, отделно от жени! Ще стане дума затова съвсем скоро! ;)
09.09.08
17:46
казано от Питона на 07.09.08, 08:42:
Скоро ще има! Ще местя фитнес студиото си в Център за красота, където ще се водят тематични тренировки, мъже, отделно от жени! Ще стане дума затова съвсем скоро! ;)
Белчо, очаквам развитието на темата ;)
Премествам фитнес студиото си в Център за красота и здраве “САР”! По-голямо помещение с по-професионално обслужване и много повече уникални за Варна услуги!
Самостоятелни или персонални тренировки с мен по фитнес. Плюс семинари, програми, хранителни планове и диагностика, замерване на прогреса, анализи и много други неща! Никога няма да боря “конкуренция” с цени, а с уникален подход! Заповядайте и вижте! ;) Мястото, което потребителят и титанбг и други не намирах, вече е на пазара :)
11.09.08
06:50
Питон, къде се намира този Център за красота и здраве “САР” ?
И още нещо не разбрах, в фитнес залата разделени ли са мъжете и жените ?
Улица Райно Попович 17 е адреса! Не е фитнес зала, а студио за персонални тренировки със запазен индивидуален час за месец напред, два месеца и три месеца напред във времето. Използва се помещението самостоятелно или тренират клиентите под мое ръководство в изолирана среда! За да се избегне притеснението на хората от присъствието на други такива и под звуците на Тибет! Използвани са методите на Фън Шуй за подредба на помещението и се използва аромотерапия в отделните помещения! ;) Идеята е да се отдадете на релакс и ползотворна фитнес тренировка! ;)
препорьчвам ти фитнес зала МЕGA MEN- ул,Патлейна 8,срещу дирекцията на МВР-кьдето се правят задграничните паспорти.Работи от 8-22,сьбота и неделя от 10-20.Тренировката е 3 лв,има карти от 28.32.36.40 лв.Лицензирани фитнес инструктори.Залата е от 6 месеца,с уреди на “IVAN”-Русе.Сигурна сьм че ще ти хареса.
Мнението беше редактирано от demetra01 на 26.09.08 16:56.
Здравейте! Моля да ми помогнете с информация за фитнес зала в центъра на Варна - около колхозния пазар. Преди четири месеца станах майка на един голям сладур, но имам 6-7 килца за сваляне.
05.03.09
17:12
Здравейте. От скоро живея в района на Пикадили Чаталдажа и търся добра зала ноколо. Ходих веднъж в Фитнес и беше добре, но вечер е супер тъпканица. Казаха ми и за зала “Чани” която разбрах къде се намира, но не съм ходил. Някои би ли ми казал мнение и за тази зала или да препоръчате друга наоколо, горе-долу на нивото на Фитнес.
Ха как е комшо :-P Отивай в Чанито да,яка hardcore зала е,няма да сгрешиш.Ако искаш дай ми на ЛС скайпа си и ще ти обясня по-подробно ако искаш ;-)
Май се казва Финес залата в която си ходил а не фитнес. В Чани от 11 до 16 часа няма много навалица и може по спокойно да се тренира.За обстановката вече сам си решаваш дали ти пасва или не.
05.03.09
21:54
Мерси утре ще я пробвам.
А тая не съм сигурен как точно се казваше може и финес да е.
А някой може ли да предложи добра зала в района колхозния или макдрайв, че ходя в една ама е пълна мизерия... нема уреди и такива работи. Като се счупи единия дъмбел на дванайските и 4 седмици няма дванайски ;)
казано от miracle на 27.11.07, 15:19:
Мои познати ходят в Orangе и са супер доволни от обслужването и всичко. Смятам, че които има възможност си заслужава парите.
Успех на всички!
Съгласна с miracle !!! Всичко зависи от средствата, които заделяш за фитнес и поддържане:) И естествено от доходите ти... Ако освен фитнес си свикнал да използваш и басейн и сауна или парна баня, а и обичаш да се поразчупиш с аеробика или пък искаш да включиш стреч или йога в програмата си Orange Fitness е идеалния вариант за теб. Там просто имаш достъп до всичко, а икономичния клас карти са около 80лв./мес... Но както казах всичко зависи от доходите ти или от личната тренировъчна методика. Ако тренираш само и единствено с уреди и свободни тежести много зали ще ти свършат работа... Залата на Чани е в читалище Маяковски (над Пикадили Чаталджа). Ако искаш да тренираш по методиката на Чани, но в чиста, светла и проветрена зала, вариант е втората зала на Венци Чанев - “Чани&Вешев”, която се намира в читалището в кв. Аспарухово http://www.fitness-spots.com/spots/327
Някой може ли да ми каже зала в района на драматичният театър. Не съм от Варна и не съм много наясно.
За залата на Чани и Веско в Аспарухово съм съгласна :lol: , осигурили са всички необходими условия за една добра тренировка.
И аз ходя в Чани,хората там са готини,на спокойствие си тренирам,а и има нужните уреди
Тази зала е точно под магазина ми и повярвайте ми, все още не мога да разбера, защо не съм тренирал нито веднъж там! Даже не знам как изгледжа!
05.05.09
19:32
Питона как може да не си влизал в залата на Венци Чанев, че тя тази зала е легендарна за Варна. Засрами се човечеее.
Може би защото Венци навремето пишеше по списанията, че състезателите му са чисти, не са ползвали дори протеини и все медалисти ставали! Това, ако са легенди, не мерси :)
06.05.09
04:51
Е хайде сега това не омаловажава медалите, ако мислиш че може да се вземе медал без това може сам да опиташ. Иначе Венци като цяло винаги е бил против тия неща, но кой какво как взима в къщи няма как да знае. Никой клуб не си признава, че си тъпче състезателите с боклуци и това е нормално и е част от политиката на клуба, но не го прави лош кулб. Бъди сигурен, че този фитнес е направил много за развитието и популяризирането на спорта във Варна.
06.05.09
10:17
казано от Иван Шишманов на 05.05.09, 19:32:
Питона как може да не си влизал в залата на Венци Чанев, че тя тази зала е легендарна за Варна. Засрами се човечеее.
От всички зали, в които съм ходил, тази беше най-неудобна за трениране. Общо взето един път отидох там и си направих най-отвратителната тренировка, която някога съм правил. Даже като съм болен стават по-добри...
06.05.09
14:44
Чакай сега това на теб кое как колко ти е удобно нищо неозначава. Тази зала е легендарна за Варна колкото зала Атлантик е легендарна за Бургас и за културизма в България. Да стари са прашни са ръждясали са може и да са ти свръх мега неудобни, но са си легендарни. Хайде отклонихме се от темата.
Аз ще препоръчам любимата ми а именно тази в пикадили парк. Чиста и приятна е а и няма навалица .И парната баня не е за изпускане