17.10.07
18:11
Здравейте драги читатели на форума.Благодарение на вас и на сайта от началото на тази година до лятото успях да сваля цели 12 кг и се спасих можеби от предстоящо затластяване(на 15 съм).Та темата ми е малко за хр.режим.Тренирам по една от програмите в сайта Тридневна - класическа(нещо такова).Тренирам вечер към 18-00 отивам в залата-просто ми е най-удобно това време.Сутрин закусвам 100 гр овесени ядки със прясно мляко 30-40 гр ядки и 1 банан сменям ов.ядки на няколко седм. със сандвич - Хляб бонус сирене зелено и шунка или друго месо.Закуската ми е в 7 без 15.След това училище до 13-00 през училеще почти не ям най-много 1 кис.мляко просто няма какво има пици и т.н.Обядвам различно - ориз боб картоф варен и др. със някакво месо - гърди бутче шницел.Към 16-00 нещо кис.мляко или нз предложете.Преди трен.протеинче от 18-00 до 19-15 трен. и кям 20-00 вечерям нещо месо пържолка гърди със салата - зелена.Значи там където не е добре критикувайте.Значи в момента нито свалям нито искам да качвам просто да си поуформя мускулатурата и тялото тр.за здраве.То резултати ще си дойдат сами със стабилност и здрав дух.Имам и друг въпрос по кое време да ям фъстеченото масло.Тренирам от февруари тази година като септ.месец прекъснах за около 3 седм.Благодаря на всички отговори ли и прочели темата ми