Каква трябва да е идеалната фитнес зала за Вас?

18.10.07
14:07

Каква трябва да е фитнес залата в която ще ви е най-приятно да тренирате? Какви уреди искате, каква обстановка искате или въобще всичко свързано с тренировъчния процес.

Може да кажете и какво харесвате във фитнеса в който тренирате в момента и какво му липсва, без да посочвате имена.

18.10.07
15:23

Знам само, че не бих си взел абонамент за зала без място за раменна преса с лост, клетка за клекове, кенеф и баня. Някой път като прекаля с напъните в клетката ми се присира, а накрая е редно да се подмиеш...

ВН

18.10.07
19:59

Имам чувството, че темата е адресирана към дамите.

18.10.07
20:44

Мога да ти кажа какво харевам в залата, в която тренирам:
отворена е 24 часа-не съм тръгнала да ходя по нощите, но определено работвно време до 21-22 часа не ме устройва
чиста е
уредите са качествени и сравнително нови
огормно разнообразие на уреди от всякакви машини, през всякакви кардио джаджи до свободни тежести
цял етаж с кардио уреди-хронично не ги използвам, но все пак е приятно да имаш 15 пътеки, вместо да се изчакваш с някого, който прави 30 минутно кардио
на телевизорите върви програма с интересни неща от типа на най-често допусканите грешки при упражнения, коео упражнение за кой мускул е, коя диета какво представлява и бла бла
евтина е

от горепосочените неща задъжителни са хигиената и качеството на уредите, всичко друго са екстри без които мога да мина, но които ме радват

не ми харесва:
публиката, в смисъл, че става огормен гъч, пълни се адски много. Последно не можах из цялата залата да намеря нито една свободна лежанка (от около 20) и нито една свободна ЕZ щанга (от около 6-7) в час пик. Но това е нормално, както казах евтино е. Все пак мисля, че  биха могли да си коригират фирмената политика и да не пускат всекиго. И без това има огромен наплив към тях.
понякога се дразня, като прекалят с децибелите на музиката
4мата треньори не стигат за толкова много народ, определено
мразя, когато хората не си връщат щангите и шайбите по местата им и не разтоварват. Това определено е по-скоро критика към тях, но ръководството на залата биха могли да следят малко по-строго какво се върши.

19.10.07
12:12

Tralfamadorian ти къде тренираш та е толкова оборудвано и евтино, btw колко точно е евтино?

20.10.07
08:53

Alkorin, знаех си, че все някой ще пита изумено.  ;-) През по-голямата част от годината не живея в България. И доста мислих преди да поста горното мнение, защото съм убедена, че сега ще последват критики защо сравнявам чужди зали с българските. Едно нещо ме накара все пак да го постна и то е убеждението, че зали от подобен род биха имали огромен успех на нашенска територия. По простата причина, че в Бг е масова практика да се правят или квартални залички със съмнително оборудване и хигиена за 2-3 лева на тренировка, или лъскави огромни зали, които са по джоба на 10% от хората. (Преди някой да ми скочи заради това изречение, казвам, че това е много грубо обобщение на цялостната картинка) Защо ли никой не е направил все още хубава зала с нормални цени? Смятам, че подобен проект би изисквал огромна начална инвестиция, но също така обещава сериозна възвращаемост по простата причина, че всеки би избрал комбинацията високо качество-ниска цена. Има и други стратегии, чрез които може да се осигури възвръщаемост на началното капиталовложение в един подобен проект, но няма да се впускам в подробности. Още годинка да стана от полуикономистче цяло такова и кой знае, може и да реализирам идеите, които са ми в главата. А ако не, то съм твърдо убедена, че до няколко години те така или иначе ще се развият в тази посока.

П.П.
Че е евтина, евтина е. Плащам грубо сметнато по 30 лева на месец абонамент, като мога да си тренирам когато и колкото ми душа иска.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1