Изчистване или не ... ?

19.10.07
18:21

Значи на 15 години съм,висок съм 1.77 см. тежа 68 кг.Тренирам от 3 години като 1 от тях без специални режими,а 2 по ВВД .Хранителен режим:
-кроасан смаки + кисело мляко с овес(често закусвам и свинско или телешко)
-Картофи с пилешка гарда+1 чаша прясно мляко+1 филия пълнозърнест хляб
-Ориз с пилешка гарда+1 филия хляб+ядки каквито имам под ръка
-Пак картофки+ плодове или салатка+1 филия пълносърнест хляб
-Ориз+плодове и салата+1 филия пълнозърнест хляб
-4 белтъка+1-2 жълтъка+1 филия хляб+1 чаша прясно мляко
-салатка с извара
-преди лягане 1 кисело мляко
Не винаги ям точно така,понакога ям повече месо или по-малко ориз,или по-малко картофи но по принцип ям така....Забравих да кажа и рибата,тя е ХЕК.Бицепс 35-36 не е мазен,гръдна 104,гръб 111см.,корема ми сътринта преди да ям е 78-79 см,а по натам като хапна е 81-82 см.Значи сега въпроса ми е дали да продължа с ВВД или да мина малко на НВД да се поизчистя,единствено имам малко мазно на корема,иначе на пипане от доло има плочки :P Може да имам доста правописни грешки и да съм пропуснал някоя храна но съм бoлeн и ми е доста кофти :PЗабравих да кажа,че след тренировка ям 1-2 банана.

Темата беше редактирана от mazster на 19.10.07 18:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1