Подходяща програма за футболист

21.10.07
15:35

Здравейте

Тренирам футбол 3 пъти в седмицата и смятам да ходя на фитнес в още 3 дена . Имам стаж в залата от близо 4 години с прекъсвания през лятото .

Целта на тренировките ми е най-вече маса в краката , които са ми най-слабата група (заради тях главно и тренирам футбол , защото преди това в залата не ми ръстяха , а какви ли не програми не бях използвал) , както и ръцете . А за другите мускулни групи по-скоро сила и издържливост , но не искам да се разширявам повече в гърба , нито гърдите .

Значи тренириам футбол във вторник , четвъртък и неделя , а ще ходя на фитнес в понеделник , сряда и петък . Диетата ми е с въглехидратна ротация , взимам също така АК , протеин изолат и креатин .

Каква програма бихте ми препоръчали за моята ситуация ?
Разглеждам тези от сайта , но не мога да се спра на никоя .
Аз мислех нещо такова да направя :
понеделник : задно бедро , гръб , трапец , корем
сряда : рамо , гърди
петък : квадрицепс , бицепс , трицепс

21.10.07
17:39

Ами тва е добър сплит ... обаче то с този футбол не мисля че могат да ти порастнат краката ... може да ги стегнеш и орелефиш донякаде ама за обем не можем да говорим ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1