21.10.07
18:21
Здравейте, предполагам, че никой няма да тръгне да си губи времето с мен, за това искам някой поне да ме насочи г/д на какви видове ядене да наблягам и през какъф период от време да ям.
Ето и данните ми:
-ръст 181см.
-тегло 75кг.
-възраст 17г.
-гръдна обиколка 95см.
-талия 83см
-ханш 101см.
-бицепс 32-33см.
-спортувате ли- от скоро ходя на фитнес 3 пъти седмично, преди пак ходех, преди лятната ваканция пак ходех около 4 5 месеца, прекъсвах 2 3 пъти
-спазали ли сте досега хранителни режими- не
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива- не
-в какво се състои работата Ви - ученик съм
-одобрявате ли употребата на спортни добавки - зависи до колко ше ми помагат и вредят
-какви препарати сте ползвали - някакъф гейнер но непона какъф беше мисля че на юнивърсал, и креатин някъф български
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - ми около 150 лв макс.
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин) - НЕ
Благодаря предварително!!
Темата беше редактирана от GoLfY__ на 21.10.07 18:29.
Ми по въпроса с насочването :
Храни богати на белтъчини(протеини) тва са пилешко месо;риба;извара;телешко;фасул може ...
Пък за вългехидрати: ориз; картофи;плодове и по специално (банани);овесени ядки;
Периодаа през 2 часа примерно или 3 ... по малко хапваш не да са тъпчеш ... ако имаш протеин като добавка може между храненията с по един банан ... тва също ти са води ядене .. така ти стават кам 5-6
Сигурно съм пропуснал нещо, ноо тва си е основно
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 21.10.07 18:59.