B12

13.12.04
18:20

Някои може ли да ми каже този витамин помага ли за качване на мусколна маса,и колко почивка трябва да има между 1 цикал?

MI

13.12.04
20:48

Доколкото ми е известно витамин В12 се използва главно за сила,а също така не съм чувал да се прави специален цикъл с В12.Не е лошо да си сложиш някоя инжекция от този витамин , но гледай да не прекаляваш с дозите,а също знай че не е желателно прекалено дълга употреба(в големи количества) на витамини.Ако го използваш,внимавай с дозите,да не се получи хипервитаминозност(т.е. гледай да не минеш от едната граница в другата).Моят съвет към теб е да се храниш стабилно с чисти храни и да наблягаш много на тренировките и възтановяването,ако целта ти е да натрупаш качествена мускулна маса.Успех. :D

AR

14.12.04
03:09

да ти дам малко информация за Б12.той засилва белтъчния синтез и влияе на обмяната на липидите и въглехидратите(използваш ги за енергия в по голяма степен).ако тренираш за маса ще качиш някой друг килограм,но ако растеш добре недей да прибягваш до него.влияе добре на нержната система стига да не се предозираш.положителна страна е че нямаш никакво желание за пиеш алкохол от личен опит :wink:  на рожден ден ме черпиха с уиски(марково) аз неуспях да изпия дори 20 грама - алкохола ме отвръщаваше.странични ефекти поява на леко акне - споко няма нищо общо със стероиди.ако се предозираш няма да можеш да спиш.
прави се цикъл от 20 дни и след това 6 месеца почивка защото витамина се натрупва в тялото и ще имаш запаси от него а и от храната също си го набавяш.липсата е една от причините за намалената трудоспособност при хората в напреднала възраст.
схемата е следната :
ден 1 и 2 х 2 ампули от 1000 едната сутрин другата следобед
ден 3 до 20 х1 ампула от 1000 през ден сутрин или следобед
тоест слагаш първи и втори ден(х2 на ден) а после на четвърти,шести.....(х1 на ден)
това е проблема че от инжекции няма да имаш здраво място по задника

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1