23.10.07
20:01
Момчета, какво да си взема - аминокиселини или само глутамин?
Не съм тренирал 4-5 месеца и искам да си върна килата...
Ами аз бих предпочел аминото ... ноо не очаквай с него да си върнеш килата :) то затва е добавка ..
но е добро начало вече с подходящото хапване става работата ;)
23.10.07
20:41
е батка с тия двете няма да ти свършат сами работа то аминото само за въстановяване и глутамина така че най-добре един хранителен режим
25.10.07
16:42
със една-две добавки ако ще и инжекции да си биеш, ефект и да има ще е малък и временен наи-добре си земи ХРАНА !:)
Качествена храна + хранителни добавки + добри тренировки и ще си готов :) а за глутамина и аминото , лично аз не бих си зела нито едното :) бих си взел хапване :)
25.10.07
20:30
Вземай и двете за да влезеш по-бързо във форма. ;-)
Въпроса е кое да си вземе? Аминокиселини или глутамин, никой не отрича че с хранене е най-добре но във всяка втора тема където някой пита какви добавки да пие му се препоръчва хранителен режим - карайте малко по същество - ако искаше режим щеше да пусне тема в раздел хранене!
Ако се избира между двете по-удачния вариант са аминокиселините, а иначе най-добре си вземи протеин!
26.10.07
09:44
казано от noble на 23.10.07, 20:01:
Момчета, какво да си взема - аминокиселини или само глутамин?
Не съм тренирал 4-5 месеца и искам да си върна килата...
Вземи си и двете неща.
26.10.07
09:52
Най-накрая един отговор - мерси Калояне!
Не знам къде пише, че разчитам само на тази добавка, питам само за нея защото се чудех кое да взема, а не ми се купуват и двете :D все пак уж имат еднакъв ефект - по-добро възстановяване.
Взех си аминото пък ще видим какъв ще бъде ефекта :D