24.10.07
21:14
Значи чета тук за алкохла че вреди и при честа консумация няма смисъл. Аз сутрин пия бира, след тва дигам пия креатин монохидарт с 1-но протейнче на Мусаши. КАзват че няма смисъл да ги пия тия работи като се наливам с бира. Може, но резултат има, и в покачване за 2 седмици качих 9 килограма, или аз съм странен или нз. Диети не спазвам защото не мога. Случвало ми се е да отида пиян на тараба на фитнес и да направя по-големи постижения от колкото трезвен. Чудно ми е вашето мнение. Щото като се събера в компания и така се случва, дори да не го искам.
24.10.07
22:09
ЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ !!!!
Абе човек как може да пиеш бира сутрин??? Ти да не си някакъв алкохолик или кво ? Егати чудото, да ходиш пиян за тренировка. Това някак не мога да го осъзная...
А това със 9те кг за 2 седмици ми идва малко в повече :grrr:
Съжелявам, ама не ти вярвам.
П.С.
казано от Kuncavia на 05.10.06, 22:52:
Знам че не е позволено да се говори за стеройди но моля някой ако знае нещо да ми пише на ЛС, как се използват, от понеделник един познат ще ме снабди но нз дали знае как се използват за това за всеки случай да питам, как гога и в какво количество.
Поздрави.
<=Копирано от друга твоя тема.
Е, това обяснява защо си качил 9кг за 2 седмици :)
Дано си достатъчно информиран за страничните ефекти от стероидите, защото иначе ще съжеляваш. А от бира и стероиди просто си нямам на представа какво става :P
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 24.10.07 22:17.