25.10.07
09:08
Здравейте , на 17 години съм 187см висок 113кг . Това лято свалих 12 килограма някъде без никакви добавки и тн... само усилени тренировки .Искам да ми препоръчате Фат бърнер като за мен за по-голям ефект или нещо друго тъй като искам да сваля поне още 20кг .... Млако ме е страх от такива работи но се нядявам да ми разясните за странични ефекти и тн.. Всички съвети, програми, препорачителни упражнения и други са добре дошли!
Темата беше редактирана от fobos на 25.10.07 09:11.
25.10.07
11:48
Тук може да прочетеш доста неща отностно този вид суплементи : http://www.bodybuilding.com/store/fatloss.htm
Основното обаче си остава хранителният режим.
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 25.10.07 11:50.
25.10.07
12:00
Фет бърнър + л-карнитин пробвай. Странични ефекти не би трябвало да има защото няма от какво горе долу. Кофеин и други енергитици са главния състав на бърнарите.
25.10.07
16:37
Не тука за ефедрин.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 25.10.07 16:41.
Като за начало Universal Nutrition Super Cuts 3 + някакъв л-карнитин - този например - nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=44
Мнението беше редактирано от emzo на 26.10.07 08:51.
Пич ако не искаш или не можеш да нелееш поне 150лв в добавки за отслабване по-добре си спести парите за храна от личен опит ти го казвам !!!
Fat-burner плюс л-карнетин е неочаквано добра комбинация като за първи път!
Ще имаш и повече енергия за тренировките, и ще изчистваш...
За доста под 150 лева между другото...
Да питам ако взимам известно време един месец например и после ги спра ще има ли проблем или това се отнася за протеините и другите такива .. С 2 думи нали няма да стане нещо ако поддърам диета и не взимам нищо повече...
28.10.07
21:53
Стига наистина диетата да ти е добра нямаш място за притеснение.
Въпроса не е в качването а в Л карнетина като го спра няма да стане нищо , надявам се .... защото някои хора казват почнеш ли ги няма спиране и такива работи та заради това питам ... Благодаря на всички за безценните съвети ! :cheese:
Има го тоя момент с “почнеш ли ги няма спиране”, ама той е по-скоро на психическа основа... Със или без л-карнетин, спортът и храненето са винаги преди него!
Чел съм го в някъв подпис, фитнесът е 100% хранене, 100% тренировка и 100% добавки, е да ама не!!! Това може и да е така, ако гониш спортни постижения, или печелиш пари, но ако го правиш, за да изглеждаш и да се чувстваш добре, то спортът и хранителния режим са на първо място!!!!
09.11.07
00:45
исках някакъв конкретен пример , но благодаря все пак :smirk:
На едно друго място във форума писах за любимия ми фет бърнър - Thermo Burner-а на MLO. Силен и ефективен, аз лично ставам като река, когато правя кардио тренировка, а преди това съм изпил една капсула от него.
Мнението беше редактирано от Nacionala на 09.11.07 00:45.
@Nacionala - точно този бърнър не е нито силен, нито ефективен, а това че ставаш река може да става от много други причини ;).
Не казвам, че не действа, явно при теб действа, но ако знеш какви продукти има на пазара само .....
@Nacionala - точно този бърнър не е нито силен, нито ефективен, а това че ставаш река може да става от много други причини ;).
Не казвам, че не действа, явно при теб действа, но ако знеш какви продукти има на пазара само .....
Мнението ми е абсолютно същото!! Поне съдейки по етикета на продукта.
09.11.07
11:40
Добре е, че впоследствие си се сетил, че говоря от личен опит, защото започна по друг начин. От години съм в залата, знам какво ме поти и какво не. Със сигурност има и други продукти на пазара, не съм писал, че той е най-добрият ;). Но да се отрича с лека ръка, не съм съгласен, качествен си е.
Мнението ми е абсолютно същото!! Поне съдейки по етикета на продукта.
Какво му е на етикета, има си доста важни съставки в Thermo Burner-a, които спомагат за изгарянето на мазнините? Бъди по-конкретен и ми дай пример на твой любим, за да разбера какво точно имаш предвид.
Ще бъда по-конкретен, за нищо не става.
Моя личен лидер - Instone Inferno v.2
92 Liquid Caps
Supplement Facts
Serving Size2Liqui-Caps
Servings Per Container46
Amount Per Serving % Daily Value
Niacin 30mg 150%
Synephrine (As Synephrine HCL) 20mg *
Yohimbine HCL 4.5mg *
Green Tea (Camellia Sinesis)(Leaf) 300mg *
Epigallocatechin Gallate (EGCG) 135mg
Caffeine Anhydrous 200mg *
E&Z;Guggelsterones 15mg *
Sclareolide 20mg *
Incinerator Blend 50mg *
(Cayenne Pepper [Capisicum Annuum), White & Black Pepper [Piper Nigrum])
A това изглежда още по-хардкор:
Thermolife STIZM
90 Capsules
Supplement Facts
Serving Size2Capsules
Servings Per Container45
Amount Per Serving % Daily Value
Caffeine Anhydrous 250mg *
Theobromine 200mg *
Synephrine HCL 100mg *
Octopamine HCL 100mg *
Hordenine 100mg *
Tyramine HCL 100mg *
Phenylethylamine 50mg *
Мнението беше редактирано от emzo на 09.11.07 12:13.
09.11.07
12:20
Ще бъда по-конкретен, за нищо не става.
Твое мнение, което не споделям. Толкова от мен за Thermo-то. ;)
———-
A това изглежда още по-хардкор:
Thermolife STIZM
За това би ли се обосновал, че ми стана интересно?
не пускай последователния мнения
emzo
Мнението беше редактирано от emzo на 09.11.07 13:38.
Ами всичко, което се търси в един бърнър в огромни количества.Много хора пият по 1/2 сървинг, защото им идва в множко.
SYNTRAX FYRE
NUTREX LIPO 6
BSN…
UNIVERSAL Animal CUTS
UNIVERSAL Super Cuts 3
разликата между горните и термобърнера са огромни.
09.11.07
18:55
SYNTRAX FYRE
NUTREX LIPO 6
BSN…
UNIVERSAL Animal CUTS
UNIVERSAL Super Cuts 3
разликата между горните и термобърнера са огромни.
Atro-Phex се казва на BSN продукта колега;)
Поздрави
Има ли хора от този форум които да са пробвали този продукт, защото в американския форум има СТРАШНИ неща за това нещо .....
ей това е от първия топик който отворих преди 2-3 дни и за съжаление не е единственият пост с негативни оценки:
” no stomach problems…I think Orange Triad has kept me quite regular so I’m fine there..lol
HOWEVER…I am on day 4 of this stuff….as stated as well in potato’s log for Atro, when you come off this stuff you crash HARD…it is miserable and I don’t know how long the pro’s will outweigh the cons on this stuff. I woke up in the middle of the night saturday night/sunday morning my chest pounding and me paranoid as hell…that just doesn’t happen regularly…well..ever. Then after I fell back asleep I ended up hitting myself hard in the eye to wake myself up again? Granted I don’t always love myself but my God…i don’t intend to self-inflict eye destruction….I am NOT saying this is a direct result of taking Atro-Phex…but these kinds of things have never happened in 25 years…I am leaving for the gym in about 30 minutes and will take 2 before I go…I shall update later tonight. I like the feeling it gives you for an hour or so and then BAM..you hate the world.. It’s still too early to see any physical changes….but if the negatives keep up I don’t know that i’ll make it that long on this stuff….Be back later “
поне за сега няма начин да сложа такова нещо в устата си, все пак ако има “опитни зайчета” във форума да споделят ...
Едва ли....
Аз имам приятели, които са в Щатите и го почнаха тези дни, ама те са мързеливи и няма да напишат лог :D
пак съм аз ;-P такам значи купих си L-Carnitine firmata e FitMax 90 kapsoli sinq opakovka sys kofein ....та искам да питам само нещо да кажете за фирмата/продукта добър или лош е ... И искам да питам още казаха ми в магазина да взимам 2 капсоли преди тренировка (тя е около 14часа) и една към 17-18 часа единия въпрос е нормално ли е а другия ми е 2 капсоли садържат 120мг кофеин... това много ли е ? от днес почвам втора седмица откакто ги пия ... и за сега проблем нямам. Благодаря предварително :)
Ми според мен е добър .. Fit Max е един от спонсорите на кандските борци ...
SYNTRAX FYRE
NUTREX LIPO 6
BSN…
UNIVERSAL Animal CUTS
UNIVERSAL Super Cuts 3
разликата между горните и термобърнера са огромни.Atro-Phex се казва на BSN продукта колега;)
Поздрави
Не ги разбирам много американските добавки, но май така се казваше колега ;)
14.11.07
20:22
Пич ако не искаш или не можеш да нелееш поне 150лв в добавки за отслабване по-добре си спести парите за храна от личен опит ти го казвам !!!
нямало смисъл под 150лв!!!! кат не разбираш недеи да лужеш човека!
иначе и моя съвет е фет бърнер + л-карнитин!