Упражнение за ... изпъкнали вени :D (rofl)

04.11.07
18:56

Абе гледам ,че на повечето когато дигат пък и без да са се напомпали , са им изкочили вените по ръцете , предмишницата , бицепса и т.н.  , а на мен като се напомпя стабилно по време на тренировка излизат много малко , въпреки ,че даже имам по големи мускули от техните. А някси ме кефи да ми е изкочила някоя и друга вена по дължина на предмишницата или нагоре по ръката , ама уви незнам как става тая работа. Некфи идеи и мнение отностно тази ‘смислена’ тема ? :D

04.11.07
19:10

Може би.. нисък процент подкожни мазнини.

Малко мазнини, скорошен прием на забранени медикаменти.

04.11.07
22:44

За минималното количество мазнини съм съгласен, но за медикаментите.... Лично на мен при тренировка за ръце вените ми откачат, а не прия нищо.

05.11.07
07:42

- от самата кожа и вените- има хора при които как да го кажа вените са на “по литко” и се виждат повече
- % мазнини
- от тренировката
-от зоба - просто ти се разширят вените и се получава този ефект

То си е до тип човек, лично съм виждал хора, които  не са с чак толкова нисък % мазнини да има изпълнали вени, има и приятели които са с сравнително по нисък % мазнини и нямат толкова вени...

05.11.07
11:22

нисък % подкожни мазнини му е майката, а ако вкараш и някой азотен бустер, ще станеш като учебник за кръвоносната система  ;-)

ZO

11.11.07
19:17

И също така преди тренировка приемай повечко сложни въглехидрати-те подобряват напомпването и ако принципно се напомпваш здраво няма начин да не изскочат вените.

Мнението беше редактирано от zoben_pitbul на 11.11.07 19:18.

13.11.07
21:15

Като говорим за вени....мен ми направи впечатление снимката на “vlade” , към която е дал линк в темата за снимки. Не  е много релефен, а вените му по ръцете ще се пръснат още малко ?!? Не знам пие ли нещо или не, но според мен при вените значение имат най-вече медикаментите :) Ти пак може да си си релефен, но вените ти да не изпъкват така. Поне аз съм виждал доста такива случаи.

13.11.07
21:42

Мислех да пиша по тази тема явно сега е момента :) Ами не, никаква химия, никога, освен стандартните добавки, а в момента само протеин. Каквото и да тренирам вените на ръцете ми изскачат така. Снимката е след тренировка за рамо например :) А както си забелязал в момента не мога да се оплача от подкожни мазнини ;) Винаги са били така, малко да напомпам с китката и стават като корабни въжета :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1