Имам един въпрос

Темата е заключена.

14.12.04
11:28

та значи един пич играе футбол (професионално) и ме помоли да потърся инфо по един въпрос. А той е възможно ли е (и целесъобразно) да се пият много малки дози стероиди за по дълъг период от време, да речем 4-5 месеца, ако целта не е муск.маса или сила, а бързото възсановяване на мускулите ?
Вие как мислите ?

14.12.04
14:54

по добре според мен е да си вземе добавки като креатин, глутамин и аминокиселини това се използва о почти всички и деиства доста добре както мисла че и другите вьв форума ще се сагласят!

Това ти е третото официално предупреждение - всяко следващо твое мнение, което е в разрез с правилата на форума ще бъде изтривано и така докато се научиш, че за “Ч” и “Ш” има съответните букви, а не цифри!
Преведено от мен!
head_hunter

14.12.04
18:19

SGK апсолютна тъпотия е да зоби за по-бързо възтановяване просто никакав смисал няма ако не е нещо сериозно. Но нека приятелят ти сам си търси информацията ,а не после ти да му сърбаш попарата.
по-здрави

AR

14.12.04
20:30

bodybuilder_
е напулно прав глутамин,креатин и амино киселини са напълно достатъчни.твоя човек да не си прави такива сметки че ще му излязат криви.щом играе при професионално представи си че му направят тест за допинг и открият стероиди  :evil:  накратко ще му дадат здрав ритник отзад като го гонят от отбора.а и толкова дълъг цикъл ще му намали собственото производство на тестостерон толкова че ако успее да си го вдигне след това ще е късметлия(трябва да запали свещичка) говоря ти че най вероятно ще си докара трайна импотентност.

RH

14.12.04
22:58

[quote author=“Armitrage”]bodybuilder_
е напулно прав глутамин,креатин и амино киселини са напълно достатъчни.твоя човек да не си прави такива сметки че ще му излязат криви.щом играе при професионално представи си че му направят тест за допинг и открият стероиди  :evil:  накратко ще му дадат здрав ритник отзад като го гонят от отбора.а и толкова дълъг цикъл ще му намали собственото производство на тестостерон толкова че ако успее да си го вдигне след това ще е късметлия(трябва да запали свещичка) говоря ти че най вероятно ще си докара трайна импотентност.

напълно съм съгласен ако вкара и малко таурин ще е перфектно

15.12.04
02:22

и аз му обясних за амино,креатин,глутамин,карнитин, но пича е “лаком”, иска още по-силен ефект. Аз и хабер си нямам от химия, но някакви “спецове” му обяснили, че стероидите възстановявали супер бързо, че с тях можеш да тренираш колкото си искаш и т.н., а и момчето рита в “Б” група, а там не знам дали им изобщо им правят допинг тестове.
Значи да му кажа, че не става номера ?

15.12.04
02:25

Еми с химията не може да се играе....или зобиш или не!
Кви са тея чикийки да взима 5 месеца за въстановяване...химията се позлва за маса, сила -  за въстановяване има по евтини, абсолютно безредни начини.....а за 5 месеца ще остане без черен дроб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1