SUPERDROL NG

A-

05.11.07
19:51

Искам да напиша едно ревю за този уникален продукт!По-запознатите от вас явно знаят за какво става въпрос - продуктът е на фирмата Anabolic Xtreme.След 4 седмичен цикъл дори аз останах изненадан от резултатите.Чисто покачване на размери,това ,което най-много искат истинските билдъри.Все пак не препоръчвам този продукт на лица под 21 години и с по-малко от 2 години стаж в залата.Най-добре е след 4 седмичен цикъл да се продъл с продукта на същата фирма MassFX или с Activate Extreme на Designer Supplements.

05.11.07
19:53

За тези пари може да се вземат мн по-добри добавки с мн по-изразен ефект... стига с тази реклама

A-

05.11.07
19:57

Първо като не знаеш колко струва и какъв продукт е не се меси, излезна 78 лева и ако не броим силните прохормони от номо поколение няма по-добър единичен продукт без странични ефекти. и целта не ми е никаква реклама, а да спомена,че има и други качествени продукти освен креати,протеин аминки и BSN.четете, бе хора!!!!!!!!!!!

ВИ

05.11.07
20:58

Той нямаше предвид за какво пишеш, а как си го написал. Като платено съобщение е:)
Просто има и други начини да се пробутват тези неща;)

05.11.07
21:43

Добре де даи някои линк,кажи от куде го вземаш на тая цена 78 лева!

05.11.07
22:33

А някой може ли да каже разликата м/у  Hyperdrol X2 и  Superdrol NG?

05.11.07
23:05

казано от A-Rod на 05.11.07, 19:57:

Първо като не знаеш колко струва и какъв продукт е не се меси, излезна 78 лева и ако не броим силните прохормони от номо поколение няма по-добър единичен продукт без странични ефекти. и целта не ми е никаква реклама, а да спомена,че има и други качествени продукти освен креати,протеин аминки и BSN.четете, бе хора!!!!!!!!!!!

Много ми е странно от къде се пръкна ти с 4 поста и вече препоръчваш кое е добро и разбираш нещата? Правиш евтина реклама и нищо повече... Реши да направиш добро дело като споделиш знанията си с нас дето не четем?

A-

06.11.07
07:30

Целта изобщо не ми е била да правя някаква реклама на продукт!Мислех,че именно този форум е мястото,където се изказват мнения и впечатления от дадени продукти!Но тъй като виждам само негативни реакции,няма да си правя повече труда да пиша!Не мога да ви разбера защо така реагирахте!За пореден път повтарям,че не съм целял никаква реклама , нито да “пробутвам” нещо”!!!

Моля да охладите страстите. A-Rod, да, този форум е за споделяне на опит, впечатления, гледни точки. Практиката е показала, че мнения като твоето, са адресирани по-скоро с цел реклама към комюнитито. Затова първоначалната реакция беше такава. Дали наистина си имал това за цел или просто да споделиш мнение като “ползвател”, може да бъдеш сигурен, че ще рефлектира еднакво (минимално) върху фирмата и продуктите й. Пак заключвам за това, базирайки се на практиката.

FZ

06.11.07
10:17

казано от Димитър Михайлов на 06.11.07, 07:42:

Моля да охладите страстите. A-Rod, да, този форум е за споделяне на опит, впечатления, гледни точки. Практиката е показала, че мнения като твоето, са адресирани по-скоро с цел реклама към комюнитито. Затова първоначалната реакция беше такава. Дали наистина си имал това за цел или просто да споделиш мнение като “ползвател”, може да бъдеш сигурен, че ще рефлектира еднакво (минимално) върху фирмата и продуктите й. Пак заключвам за това, базирайки се на практиката.

Сега не знам кой прави реклама и кой не , но това че един човек има само 5 мнения във форума не значи че не разбира от фитнес , не говоря за автора на темата , може просто някой човек който разбира от фитнес сега да е решил да пише във форума
Мисля че не  е правилно по броя на мненията на даден потребител да се съди за знанията му ,  защото някой може и едно мнение да е написал но да е много ценно и полезно за останалите потребители , но когато някой още с първото му мнение във форума му каже че има само едно мнение и че нищо не разбира и т.н става много лошо защото му се убива желанието да дава
ценни съвети  във форума още от самото начало.

Пак казвам не говоря за автора на тази тема а общо .

21.11.07
11:25

Може ли повече инфо за продукта (някаква страница или нещо друго....) по възможност на БГ, че съм зле с английския...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1