Hyperdrol X2 или Superdrol NG?

06.11.07
15:29

Някой може ли да каже кой от 2та продукта на Anabolic Xtreme:  Hyperdrol X2 или  Superdrol NG е по добър?

FZ

06.11.07
19:21

Да не пускам нова тема някой има ли представа  :gulp: от къде в България може да се намери SUPERDROL NG на каква цена и какво точно представлява това продуктче  ;-) суплемент ли е  :ohh: ?

06.11.07
20:52

Това е прохормонален продукт/нещо като Animal Stak/и струва около 98лв!

21.11.07
11:27

Отново моля за някакъв сайт, където го има продукта да го разгледаме по обстойно .... (нали знайте че съм опитното зайче на форума :) )

AL

22.11.07
15:55

казано от HouseSoul на 21.11.07, 11:27:

Отново моля за някакъв сайт, където го има продукта да го разгледаме по обстойно .... (нали знайте че съм опитното зайче на форума :) )

http://www.discountanabolics.com/p/AN13

02.12.07
20:24

Ето ви линк...
http://www.anabolicx.com/

06.12.07
20:05

hyperdrol x2 mass fx i retain 2 na anabolic extreme trite bili dobri zaedno

07.12.07
19:27

казано от wex на 06.12.07, 20:05:

Да anabolic extreme препоръчват 12 седмичен цикъл с тези 3те продукта,но някой ползвал ли ги е?

27.01.08
12:35

казано от the_one на 07.12.07, 19:27:

казано от wex на 06.12.07, 20:05:

Да anabolic extreme препоръчват 12 седмичен цикъл с тези 3те продукта,но някой ползвал ли ги е?

Тоя цикъл ми се струва малко странен, а и малко скъп. Това ми се вижда по-добре. Снимка
Има и един нов, подобен, който са го кръстили “The Alpha Male Cycle”, който в общи линии е същия, с тази разлика че в ON цикъла се приема и 3-AD, по 4 на ден, а Trisorbagen се приема през всичките 8 седмици по 4 на ден.

Тя темата е малко стара де, та да те питам, ти в крайна сметка купи ли си някой от продуктите?

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 27.01.08 12:40.

LA

27.01.08
20:15

Комбинацията на Anabolic X е най-силният натурален цикъл на пазара и без странични ефекти.Естествено трябва да се има в предвид,че тези продукти са за пора над 21 години и със сериозен стаж в залата, които използват сериозно основните добавки иначе, няма да имат пълен ефект.MassFX беше реформулиран наскоро и е още по-добър,но все пак тези продукти не се препоръчват на лиза под 21,а по мои наблюдения и мнения на американци даже и за лица над 23.Не са прохормонални продукти Hyperdrol 2 и MassFX, но все пас попадат в категорията Hardcore natrural test boosters and Aromatase inhibitors.А относно снимката,Superdrol NG е прохормонален продукт, но не е класичаският Superdrol,а е модифицирана DHEA в по-големи дози,също ATD,yohimbe малко от съставката на MassFX.Superdrol NG е по-скоро за втвърдяване на мускулатурата и подчертаване на формите,но потиска леко тестостерона

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 27.01.08 20:19.

JO

27.01.08
20:59

Вмъквам се в темата с питания относно тези 2 продукта:
Fizogen - M1 BOL + 17 BOL
много скъпо излизат и ги дават много силни. НЯКОЙ ПРОБВАЛ ЛИ ГИ Е? :roll:

LA

28.01.08
04:48

Fizogen е най-оплюваната фирма в Щатите и най-неефективната,не прави грешката да си купуваш техни продукти

28.01.08
10:11

казано от jorro на 27.01.08, 20:59:

Вмъквам се в темата с питания относно тези 2 продукта:
Fizogen - M1 BOL + 17 BOL
много скъпо излизат и ги дават много силни. НЯКОЙ ПРОБВАЛ ЛИ ГИ Е? :roll:

Продуктите им са безумно скъпи, а досега не съм прочел нито едно позитивно  мнение за тях в американски форум или onlince store.
Изглежда попадат в групата “Скъпо и тъпо”

28.01.08
17:41

Superdrol е известен като “designer steroid”, комбинация между Anavar и Мастерон с химични модификации. Оригиналния Superdrol e спрян от производство и сегашния на същата фирма бил доста по-слаб. Слава богу Fast Action още произвеждат S-Drol с яката активна съставка и съм си поръчал да го пробвам. Има двама вносители в БГ, ако не сещате кои са пишете лични...

What is Superdrol?
Superdrol (SD) is marketed as a ‘pro-hormone’ (PH) in the post-ban era of pro-hormones. Following the ban of most pro-hormonal substances in the States, including the likes of 1-test, 1-AD, 4-AD, M1T, etc, Designer Supplements designed this ‘pro-hormone’ based on the steroid Masteron, with an additional methyl group attached to the 17th carbon position. It is described as a cross between anavar and masteron, with the virtual inability for aromatisation to estrogen. It is highly anabolic (400-800% more so than methyl-test) and a lot less androgenic (~20% of methyl-test). Superdrol has hence been given the name Methasteron.

Despite being marketed as a supplement available legally and deemed another ‘pro-hormone’ or ‘pro-steroid’ by many, there is nothing very ‘pro’ about SD. In reality, SD is a designer steroid, and that is what the reader must primarily understand

Мнението беше редактирано от Кобра на 28.01.08 17:52.

LA

28.01.08
17:59

Да разясня малко за оригиналния Superdrol.Не само Fast Action го продават,а и много други.Колкото е и ефективен,толкова са и силни страничните ефекти,като най-силно изразеният е драстично понижаване на либидото и проблеми с потентността. При никакви положения да не се използва от лиза под 23 години,защото това на практика си е стериод и наистина има странични ефекти. Не си заслужава при свободното разпространение на химията в БГ да се използва Superdrol.Прохормоните или тъй наречените Designer steroids са създадени с цел на заместители на нелегалните стероиди в САЩ,но при тях страничните ефекти се проявяват много бързо и просто не си заслужава.Ако въпреки това си решил да ползваш прохормон/простероид се налочи към продукт от типа Halodrol, Propadrol или Epistane. Но пак ти казвам, не са по силни от меките стероиди като Anavar,Stanozolol и  Примаболан,а ефекта от тях е доста странични. Премисли хубаво, особено ако си млад. Иначе в момента в САЩ има окло 15 различни прохормони/простероиди, но като сложиш ефект/странични ефекти по-добре си вземи от химията,въпреки ,че за мен това си е чиста измама

28.01.08
18:36

Знаеш ли, Lawrence, ако това, което си написал е адресирано към мен много ти благодаря за инфото и съветите. Ето това харесвам в тоя спорт, когато хората си помагат. Колкото до страничните ефекти, ами за някои хора това е професия, за други хоби, а за мен необходимост. Ако не се занимавам с това ще се побъркам в буквалния смисъл. И винаги идва един момент, в който си казвам “Абе е... съм му майката”, не ми пука. Искам поне тук да направя това, което ми се иска отвътре. Не е от комплексарщина нито гъзария, просто имам нужда от следващото стъпало, след това по-следващото и т.н. И когато няма прогрес ми идва да се метна през парапета надолу... Не знам за Супердрол, но от “меките” стероиди не съм впечатлен, а и много трудно вече се намират истински. Чел съм Anabolics 2005, Chemical muscle enhancement и повечето стероидни профили в Bodybuilding.com, както и хиляди статии и коментари. Как обаче да знам, че съм попаднал на истински примоболан таблетки, а не съм дал 300лв за отрова за мишки или за Метилтестостерон?

LA

28.01.08
18:43

виждам,че твърдо си се решил и не мога да те разубедя,тогава ще ти помогна. Най-добрия  Superdrol клон на пазара по всеобщо мнение на американците е M-Drol на Competitive Edge Labs,но и на другите фирми е добър. Като за първи цикъл те съветвам да го ползваш само него пърмата седмица по 10мг,а следващите 3 по 20мг на ден. Много е важно за след цикъла какво ще взимаш за бързо париране на страничните ефекти и за запазване на резултатите. Най-ефикасните продукти за PCT са Inhibit E и ReduceXT на Serious Nutrition Solutions,а и също си вземи Liv=52 на Himalaya,има го в нашите аптеки.Друга комбинация за след цикъл,която мога да ти препоръчам е Diesel Test Hardcore на Get DIesel заедно с 6-OXO , или Novedex XT на Гаспари.

DE

28.01.08
19:11

казано от LawrenceTaylor на 28.01.08, 18:43:

виждам,че твърдо си се решил и не мога да те разубедя,тогава ще ти помогна. Най-добрия  Superdrol клон на пазара по всеобщо мнение на американците е M-Drol на Competitive Edge Labs,но и на другите фирми е добър. Като за първи цикъл те съветвам да го ползваш само него пърмата седмица по 10мг,а следващите 3 по 20мг на ден. Много е важно за след цикъла какво ще взимаш за бързо париране на страничните ефекти и за запазване на резултатите. Най-ефикасните продукти за PCT са Inhibit E и ReduceXT на Serious Nutrition Solutions,а и също си вземи Liv=52 на Himalaya,има го в нашите аптеки.Друга комбинация за след цикъл,която мога да ти препоръчам е Diesel Test Hardcore на Get DIesel заедно с 6-OXO , или Novedex XT на Гаспари.

Тестостерона не е добре да се взима като Post cycle терапия! Ако взимаш Про хормони ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се взима PCT продукт, за да нормализираш производтвото на тестостерон на тялото си. Anabolic Xtreme произвеждат такъв продукт казва се PCT. Ще спомена нещо в стила на Lawrence, защото го гледам, че говори само за америка (явно прекарва повечето от времето си в форума на bb.com) много американци казват за PCT, че е пълен SHIT. Затова, че не са сигурни PCT продуктите.

28.01.08
19:13

Много благодаря!
Liv52 си имам, както и 3 кутии Carsil. Освен това имам и промишлени количества трибестан, мисля да ги включа към PCT.

LA

28.01.08
19:18

Приятелю,по-добре си вземи тези,които ти написах,за да нямаш наистина проблеми с либидото,Трибестана няма да ти свърши тук работа,вземи си тези,които съм ти написал,няма да сбъркаш

LA

28.01.08
19:22

това ,че се казва PCT не означава при висчки положения,че е най-добро.Advanced PCT на Anabolic X съдържа активната съставка на hyperdrol 2 ,но во по-малки дози, аз просто давах съвет как да няма проблеми с либидото,а всеки сам си решава. просто му казах какви са най-често използваните вариант и исках да запазим добрия тон, не мога да разбера откъде е тази жлъчна нотка в Dexter Jackson. Явно се потвърждава правилото,че хората,които прекаляват с фитнеса ги избива на комплекси. ПОвече няма да пиша в този форум,исках да помогна на човека най-вече за здравето му, а съвсем друго се получи

28.01.08
19:34

казано от LawrenceTaylor на 28.01.08, 19:22:

това ,че се казва PCT не означава при висчки положения,че е най-добро.Advanced PCT на Anabolic X съдържа активната съставка на hyperdrol 2 ,но во по-малки дози, аз просто давах съвет как да няма проблеми с либидото,а всеки сам си решава. просто му казах какви са най-често използваните вариант и исках да запазим добрия тон, не мога да разбера откъде е тази жлъчна нотка в Dexter Jackson. Явно се потвърждава правилото,че хората,които прекаляват с фитнеса ги избива на комплекси. ПОвече няма да пиша в този форум,исках да помогна на човека най-вече за здравето му, а съвсем друго се получи

Недей така.Защо сега реши,че заради един човек трябва да лишиш всички които биха потърсили помощ тук от знанията си за добавките(които определено са доста).Преосмисли тази си позиция,и винаги можеш да игнораираш някой пторебител.

LA

28.01.08
19:43

това,което съм исакл е да помогна на някой,не да се правя на някакъв разбирач,просто да споделя това ,което аз лично съм пробвал,мои познати и това което съм прочел,винаги съм искал да бъда полезен,особено що се отнася до здравето на трениращите

JO

28.01.08
21:08

прохормоните са създадени като се използва вратичка в закона за забарнените медикаменти в спорта. Ем са позволени, ем действат.
Но наистина ли страничните им ефекти са по-вероятно възникващи, отколкото при химията? Все пак прохормоните се активизират чрез ензими на тялото, които са в ограничени количества. Самата реклама на прохормоните е: големи резултати подобни на стероидите, но без страничните им ефекти.
ИМА ЛИ ТЕСТВАЛИ 2-те ДА ДАДЕ КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ ЗА СРАВНЕНИЕТО?
мерси

LA

28.01.08
21:18

Аз съм ползвал M-Drol ,който е клон на Superdrol и го спрях на 9-тия ден, наистина дава странични ефекти,все пак това е може би най-силния прохормон,и това е нормално ,има и по-меки,но пак казвам както и по-горе,при положение,че живеем в България и свободно могат да се купуват стероиди не съветвам никой да прибягва до прохормони/простероиди, нямат чак такъм осезаем ефект,а дават същите странични ефекти. Има много качествени hardcore добавки,които ще ти дадат подобен ефект. Особено това правило важи за младите,понеже в този форум главо такива пишат,НЕ СЪВЕТВАМ НИКОЙ ПОД 23 ГОДИНИ ДА ПРИБЯГВА ДО ХОРМОНАЛНИ ПРЕПАРАТИИЗБОРЪТ СИ Е ВАШ,АЗ СИ КАЗАН МОЕТО МНЕНИЕ,АКО НЯКОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА НЕЩО ТИПИЧНО ЗА ТАКЪВ ТИП ПРОДУКТ И КАК ДЕЙСТВА ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНА,НО ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ КАЗВАМ,НЕДЕЙТЕ,

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 28.01.08 21:18.

29.01.08
10:53

Да не пускам нова тема: Superdrol vs. Animal M-Stak.

ПС: ако сте ползвали някой от двата продукта драснете някой ред за вашите впечатления.

JO

29.01.08
11:42

M-Stak ще го почна след 10 дена (по план). Като го свърша обещавам ти да ти дам подробности :)

Иначе от приятели знам, че бил силничък

29.01.08
11:57

Първо единият продукт е прохормонален другият - не.Преди седмица започнах цикъл с М Стак и определено има първоначален ефект дано да продължи и докрая.Комбинирам го със суроватъ4ен протеин.Твърдо убеден съм обаче 4е не си струва парите за които се предлага на българския пазар.Добре 4е имам възможност да ми го пра6тат от Америка на тройно по-ниска цена ина4е не бих се ориентирал към него.Сигурен съм 4е продуктите които коментират мом4етата тук са дале4 по-ефикасни и съм ре6ил да ги пробвам след известно време.Ина4е като свър6а цикъла с М Стак 6те напи6а крайното си впе4атление.Ако някой от вас ре6и да използва горните суплементи да не забрави да сподели резултатите и мнението си.

29.01.08
12:15

казано от LawrenceTaylor на 28.01.08, 21:18:

Аз съм ползвал M-Drol ,който е клон на Superdrol и го спрях на 9-тия ден, наистина дава странични ефекти,все пак това е може би най-силния прохормон,и това е нормално ,има и по-меки,но пак казвам както и по-горе,при положение,че живеем в България и свободно могат да се купуват стероиди не съветвам никой да прибягва до прохормони/простероиди, нямат чак такъм осезаем ефект,а дават същите странични ефекти. Има много качествени hardcore добавки,които ще ти дадат подобен ефект. Особено това правило важи за младите,понеже в този форум главо такива пишат,НЕ СЪВЕТВАМ НИКОЙ ПОД 23 ГОДИНИ ДА ПРИБЯГВА ДО ХОРМОНАЛНИ ПРЕПАРАТИИЗБОРЪТ СИ Е ВАШ,АЗ СИ КАЗАН МОЕТО МНЕНИЕ,АКО НЯКОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА НЕЩО ТИПИЧНО ЗА ТАКЪВ ТИП ПРОДУКТ И КАК ДЕЙСТВА ДА МИ ПИШЕ НА ЛИЧНА,НО ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИ КАЗВАМ,НЕДЕЙТЕ,

Интересното при тоя M-Drol е, че освен че е толкова силен, е и един от най-евтините на пазара. Замислял съм се да опитам тоя тип hardcore продукти, но няма е в близките 6 месеца и едва ли ще е от сорта на M-drol. Има по-конвенционални продукти, които дават също много добри резултати и по мое скромно мнение е добре да се мине първо през повечето от тях и едва тогава да се пристъпи към прохормоналните. Мене ми се въртят в главата основно стаковете на LG Sciences и Anabolic Xtreme, но това ще стане най-рано есента. Дотогава - Natural Testosterone Boosters :)

LA

29.01.08
18:22

Отново се включвам по темата. За пореден път искам да разясня - Superdrol и останалите простероиди/прохормони,които са на американския пазар са създадени с цел да се използват продукти с подобен на стероидите ефект,които да преминат законовата бариера от 2004г. за забрана на стероидите и прохормоните. Тези продукти са си чиста химия с всички присъщи странични ефекти на стероидите,не съветвам никой да ги употребява,защото са бързо действащи и почти веднага се усеща спад в либидото,особено при младите,които са с високи нива на тестостерон. При ситуацията в България със свободната продажба на стероиди не си заслужава,не дават по-добър ефект,а страничните ефекти са същите,че и повече. Има много качествени натурални продукти,които при правилна употреба и малко повече финанси могат да предизвикат същия ефект.

30.01.08
11:09

Ще споделиш ли с нас кои натурални продукти дават почти същия ефект като стероидите? Само не казвай Екдистен, и азотни booster-и... Имам същото мнение за BSN, както и за прословутия M-Stack. Единствения работещ стак беше май първия и то защото съдържаше ... прохормони (андростенедион и DHEA), нали така? Може ли ефекта на Methoxy-нещо-си-там да се сравнява с андростенедион?  Сигурно има и работещи, но като цяло това е една огромна индустрия, която търгува с комплексите, мечтите и разочарованията на спортуващите. Истината е, че днес всички се взират в добавки основно, а в миналото са гледали главно храната.

30.01.08
14:58

казано от Кобра на 30.01.08, 11:09:

. Истината е, че днес всички се взират в добавки основно, а в миналото са гледали главно храната.

НТП (научно-технически прогрес). Едно време е нямало 10 различни вида протеин, 5 вида креатин, азотни бустери и пр. и 1000 различни компании, които трърдят че ТОЧНО тяхното е най-доброто. Хорицата са си тънели в невежество и е имало само месо и Дека-дуроболин :)

LA

30.01.08
20:01

Ще изредя кои натурални добавки според моя опит,познания и информация,която съм събрал могат при правилен хранителен режим и хардкор тренировки да предизвикат подобен на стероидите ефект. Уточнявам,че в този списък няма да включвам продукти на прах,нито азотни продукти,нито прохормони,а само натурални тест суплементи и за да се усети ефекта им трябва да се взимат в комбинация и да се изпият поне 2 опаковки за да има пълен ефект,а също и да се пие стабилно протеин. Ето ги и тях

Neogenix Supremacy , Regenesen

Anabolic X MassFX Maximum Strength , Hyperdrol 2

Designer Supplements Activate Xtreme

X-Factor

Animal Test

Get Diesel Diesel Test Hardcore

Естествено,че ще бъде добре към избрана от вас тест комбинация да се прибави стабилно протеин, мултивитамин на пакети, preworkout supplement, post-workout supplement.Няма да почвам и тях да ги изреждам,защото списъкът ще е доста дълъг,а и ще възникне полемика.

Мнението беше редактирано от LawrenceTaylor на 30.01.08 20:14.

30.01.08
22:31

Ето това вече е изключително полезна информация. Само за X-Factor да кажа, че точно както предупреждават арахидоновата киселина в такива концентрирани дози на много хора изостря болежките в сухожилията и други възпаления.

Д-

01.02.08
09:51

Това е напълно нормално за X-Factor-а. Така наречената Soreness. Това показва, че е започнал да действа. Би трябвало да се е увеличила и силата ти, а възстановяването да е по бързо независимо от болките. При всеки е така.

01.10.08
13:14

казано от LawrenceTaylor на 27.01.08, 20:15:

Комбинацията на Anabolic X е най-силният натурален цикъл на пазара и без странични ефекти.Естествено трябва да се има в предвид,че тези продукти са за пора над 21 години и със сериозен стаж в залата, които използват сериозно основните добавки иначе, няма да имат пълен ефект.MassFX беше реформулиран наскоро и е още по-добър,но все пак тези продукти не се препоръчват на лиза под 21,а по мои наблюдения и мнения на американци даже и за лица над 23.Не са прохормонални продукти Hyperdrol 2 и MassFX, но все пас попадат в категорията Hardcore natrural test boosters and Aromatase inhibitors.А относно снимката,Superdrol NG е прохормонален продукт, но не е класичаският Superdrol,а е модифицирана DHEA в по-големи дози,също ATD,yohimbe малко от съставката на MassFX.Superdrol NG е по-скоро за втвърдяване на мускулатурата и подчертаване на формите,но потиска леко тестостерона

Lawrence Taylor имам въпрос към теб.Като вляза в сайта на Anabolic X пише,че Hyperdrol 2 и MassFX са “pro-anabolic” продукти.Това не означава ли ,че са именно прохормони.А щом нямат странични ефекти какъв е проблема да се ползват от хора под 23 год ( аз съм на 22).Преди 2 месеца завърших стероиден цикъл и искам да се поддържам с нещо не-стероидно ,защото ограничаван химията до 1 цикъл годишно.Прочетох добри неща за тези 2 продукта,но същевременно не знам дали има толкова голям смисъл от прохормони като се има предвид съотношението полза/вреда,а когато отидох в магазина,продавача каза че тези продукти са си прохормони.Ще ме просветлиш ли максимално по конкретния въпрос,за да си извлека съответните изводи.Благодаря предвартелно.

СБ

01.10.08
13:30

Не знам кой ти е казал и къде са ти казали,че MASSfx И Hyperdrol са прохормони!!!! Много пъти вече е разисквано ,дори като се погледнат съставките, си личи,че това са натурални продукти,И ДА, могат да се използват след стероидни цикли за поддържане на мускулатурата и допълнително втвърдавяне,оформяне и обем. Имай предвид,че на натуралните добавки трябва да се дава време, а не да се очакват бързи и драстични резултати.

Както и Lawrence е писал Superdrol NG НЕ Е ОРИГИНАЛНИЯ SUPERDROL, не случайно има едно NG добавено. Но този продукт вече е спрян от производство. Представляваше DHEA,Yohimbe,Caffeine,ATD,Fenugreek,Tribulus, като се отличаваше с това, че имаше 170мг DHEA на капсула.

Много често срещано явление в САЩ е да се използват хормонални продукти (прохормони и дизайнерски суплементи) вместо стероиди, по простата причина, че те максимално се доближават като ефект до някои от медикаментите, като рискът от странични ефекти е значително намален в сравнение с анаболните стероиди

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЩЕ ПОДЧЕРТАЕМ
!!! MASSFX и HYPERDROL СА ИЗЦЯЛО НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ !!!

НЕ ГИ БЪРКАЙТЕ С ПРОХОРМОНИТЕ И ДИЗАЙНЕРСКИТЕ СУПЛЕМЕНТИ На FAST ACTION,ERGOPHARM, EST!!! 
ПОДРОБНО Е РАЗЯСНЕНО В ОПИСАНИЕТО НА ВСЕКИ ПРОДУКТ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА!!!

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 01.10.08 13:41.

01.10.08
14:23

Мерси много за информацията,в такъв случай ще пробвам комбинацията от тези 2 продукта.Можеш ли да ми дадеш съвет колко седмици да ги пия.В сайта на фирмата е представен “ultimate mass cycle” za 12 седмици като освен тези 2 продукта е добавено и Lean FX,дозата предполагам ще си е тази на самата опаковка.

СБ

01.10.08
15:10

казано от h0aX на 01.10.08, 14:23:

Мерси много за информацията,в такъв случай ще пробвам комбинацията от тези 2 продукта.Можеш ли да ми дадеш съвет колко седмици да ги пия.В сайта на фирмата е представен “ultimate mass cycle” za 12 седмици като освен тези 2 продукта е добавено и Lean FX,дозата предполагам ще си е тази на самата опаковка.

В презентацията на продуктите в секцията тук във форума може да намериш цялото инфо, което ти е нужно...
ето ти и линк... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33134/ Ще ти пратим и един ЛС с специфична информация за тезипродукти и начина им на употреба в съчетание с други добавки...

По-долу е изваден колаж от един лог от един много популярен Американски форум, на едно момче ползвало тези два продукта...
Наистина впечатляващо: http://anabolicminds.com/forum/supplement-reviews-logs/54154-anabolic-xtreme-mass.html

P.S.Само да подчертая, че това не е опит за скрита реклама... инфото е в Щатски форум и ние нямаме участие в него... Цялата информация е публично достъпна в нета, публикувана от независими източници...

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 01.10.08 15:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1