14.12.04
15:20
момчета кажете на какво се дьлжи прешлените под врата които са като топчета като натисна единия ме боли и от време на време ме боли дясната лопатка все едно някои я ровичка имам 2г стаж
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Възможно е да е от нервите братле ! Демек да е нараняване на меките тъкане и инфекциозни процеси :) . Не ги насилвай и леко го карай. Пробваи са мазила, масажи и затопляне примерно лепенки и тн.
по-здрави
15.12.04
23:25
Здравей, малко ме съмнява да те боли прешлена хах
ама виж по вероятно ми се струва да си контужил трапецюса, точно такива симптоми се получават
Стан
:oops: много не разбрах обаче тези топчета под врата които са като натисна едното ме боли как и от какво сьм се контузил и какви мерки да взема око пишеш ште сьм благодарен :roll: :roll:
16.12.04
00:15
Имах предвид трапеца смъкващата се част, той е един от отговорните мускули за врата и лопатките
Ами може да си го разтегнал или някои влакна да си скъсал
ама това ще ти мине бързо , не се плаши, лек масаж, няма да му дойде зле
Стан
братле, може примитивен съвет да ти се види моят, но:
1. иди на невролог (GPто да ти даде направление преди това)
2. много не му обяснявай на невролога, че тренираш, понеже така ще си подсигуриш претупването на нещата от негова страна... (можя и някоя присъда да ти изпише - нали така правеха БГ лекарите... - например - “спри да вдигаш тежко”)
може да ти направят снимка, емг и тн
16.12.04
12:40
Има шанс и някакъв тендинит да си направил; по - вероятно е това, а невралгичната болка се разпространява.
Може и просто да си внушаваш че си с голям проблем и да имаш леки натъртвания по прешлена; използвай нещо за омекотяване при щанга на гърба за клек да кажем.
И аз това исках да кажа как правиш клек с щанга някой горе високо я слагат някой долу но е възможно да си се контузил от лоста сложи си само лоста и виж ако те боли пак значи е от това
18.12.04
01:33
тия топчета да не би да са подути лимфни възли? (следствие например на възпаление)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече