поръчка от интернет

Темата е заключена.

14.12.04
15:28

Добре де много се писа за това във форума и в крайна сметка не можах да разбера до сега някой поръчвал ли е от нета
искам следният продукт - http://www.bodybuilding.com/store/sf/nor2.html
pro hormone rulez

Добре дошъл във форума!
Прочети правилата на форума и за в бъдеще не ги нарушавай!
Поста беше преведен от мен!
Пишете на кирилица!
head_hunter

14.12.04
19:27

Темата трябва да се премести при забранените медикаменти...Ами братле порхомормони са това не са стероиди!

DI

15.12.04
00:02

Непрочетох обаче какъв е периода на прием. Все пак са дадени 3 вида разфасовки, а това както се досещате не са амино-киселини :shock: :
да блъскаш по колкото си поискаш в продължение - до когато си поискаш. От тук си вадя извода, че е яко мърлява работата :x и не бих си го купил на първо четене колкото и да е ефтино. Ако някой знае нещо повече за този нов “продукт-чудо” да пише, че ми стана любопитно  :twisted:
До колкото съм запознат с мнението на хората, които разбират от стероиди прохормоните са яко оплювани. Като съм задавал въпрос за този тип стимуланти винаги са ме пренасочвали към стероидите. От тук мога да задам друг въпрос : Защо тогава при фирми като Universal е много на “мода” да тикат по препаратите си прохормони  :?: А сега и това...

15.12.04
01:21

този сайт доставя до БГ.
Трябва обаче да имаш кредитна карта Мастъркард, което усложнява нещата.

15.12.04
02:53

[quote author=“perlsite”]Темата трябва да се премести при забранените медикаменти...Ами братле порхомормони са това не са стероиди!

Не е лошо да се подпише този който е добавил коментар към постa ми.. защото например 1-Тест се продава като хранителна добавка, но това е хормон (стероид на “български език”). Мисля, че на всички хормонални продукти мястото им е в “Забранени медикаменти”.. или поне това е позицията на Митко (Sax-o-matic)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1