BCAA 12 000

10.11.07
19:23

Привет на всички ,
взех си Amino 12 000 + BCAA (L-Valin , L-Leucin , L-Isoleucin) в течно състояние. Въпросът ми се състои първо в това - по колко се примеат (те са на ампули по 25 мл.) На опаковката пише 1-3 дневно.Но не пише тегло или каквото и да било. Мисля си ,че 3 x 25 на ден биха били доста за мен ~75 kg.
И второ ако може някои да ми даде линк или да ми разясни накратко нещо полезно за BCAA.
Благодаря предварително

10.11.07
21:51

Мии “полезно” незнам ама BCAA е варианта когато сваляш и искаш да запазиш мускула ... то тва + BCAA дет викаш може би е просто споменато ... щот те всички широкоспектарни си съдържат и аминокиселините с разклонена верига .. просто количеството е различно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1