13.11.07
12:13
Относно продуктите на UNIVERSAL (паковете) дотук прочетох предимно негативни отзиви.Интересува ме има ли някой доволен от тях (наи-вече от М Стака и Стерол Комплекса).Пишете щото бях решил да си взема нещо ама като чета форума почвам да се разубеждавам.Кажете какво мислите.
13.11.07
13:05
Аз от М-стак не съм доволен. Никакъв ефект не даде. Кътс е с малки дози. Стерол Комплекс не съм ползвал но добро не съм чул за него.
Това са стари продукти. Ако ще купувате нещо извън базовите неща (протеин, амино, креатин и т.н.) се ориентирайте към нови продукти.
13.11.07
13:31
Аз си мислех 4е са класики затова се ориентирах към тях.Кажи кои продукти има6 предвид като казава6 НОВИ?
13.11.07
16:28
Вземи си BSN стака, с подходяща храна ще има удивителни резултати :)
Аз лично съм доволен от паковете ... верно старички са ама са си класика ... 3 цикъла съм правил с паковете и мога с гордост да кажа че едно 15 кила ги дължа на тях, правил съм комбинации с Пъмп,М-стак,Стак2, Пак.... всеки път комбинацията е различна. Най-много ми хареса М-стак с Пъмп, някакви протеинче към тях и още към края на първата седмица се вижда видимия ефект.... Сега аз казвам лично моето мнение, при всекиго е различно, майче аз съм най-големият почитател на Анимал серията в целия форум .... ;)
Мнението беше редактирано от HouseSoul на 21.11.07 11:19.
21.11.07
13:27
казано от Ради Хаджирадев на 13.11.07, 13:05:
Аз от М-стак не съм доволен. Никакъв ефект не даде. Кътс е с малки дози. Стерол Комплекс не съм ползвал но добро не съм чул за него.
Това са стари продукти. Ако ще купувате нещо извън базовите неща (протеин, амино, креатин и т.н.) се ориентирайте към нови продукти.
И аз так мисля