дайте ми съвет

14.11.07
16:43

дайте ми съвет как да тренирам за да сваля мазнините от тялото си ,едър съм (не дебел) 36 ръка,но имам тук там мазнини кажете какво да правя за да сваля мазнините но не искам да свалям сантиметри от ръката (между другото пробвах с кардио ,но времето е много студено и дишам студен въздох и 1-вия път се разболях )

14.11.07
21:38

Когато премахнеш подкожните мазнини е нормално да се загубят така мечтаните и пазени сантиметри.
Не е толкова важна тренировката, по-скоро наличието й, за да се запазят мускулите. Важно е храненето. Като цяло се препоръчва НВД.
А кардио упражнения можеш да си правиш и на топло - тичане на място, скачане на въже, ако щеш просто скачане,...

15.11.07
09:56

Кардио можеш да правиш на велоергометър и без да дишаш студен въздух, демек на затворен прозорец. Съчетано с хранителен режим ще даде резултати, а мускулната маса се поддържа в периода за чистене с добавки (BCAAs, глутамин, аминокиселини и естествено протеин).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1