Лекарства и мазила - кой какво е ползвал?

14.12.04
21:34

Мисля, че ще е добре да има тема, в която всеки да може да напише какви лекарства и мазила е ползвал за определана травма и болка. Според мен ще е добре за всички, да почерпят информация от чуждия опит. Аз, за мой късмет досег съм нямал травми, така че нека другите споделят.

DM

14.12.04
22:21

От мазилата няма почти никакво действие
защото почти никога не проникват до наранената област, за преüпоръчване са таблетки, или други медикаменти орално
мазилата действат само повърхностно върху кожата,
от волтарен или волтарен rapid досега по добро не съм срещал, има го на хапчета и гелове, ама за геловете вече казах
Stan

15.12.04
00:24

Подкрепям Стан,от тия гелове само пари на кожата и ефекта е временно затопляне,което придава усештане за подобрение.Това все пак си е мое мнение.

15.12.04
13:53

При FASTUM GEL-a определено не е така.Не съм виждал по-добро лекарствено средство за сравнително леки травми.За по-тежки естествено не говорим.Там...Глюкозамин.Поне аз тва съм пил до сега при единствената и доста тежка контузия.

По-здрави!

BA

15.12.04
20:10

емииии зависи за каква контузия говориме :) примерно аз наскоро си счупих глезена и при възстановителния процес ползвах Фастум Гел след което му слагах лед и сега глезена ми се е супер :) а ако говориме за некоя по малка контузия сички мазила помагат макар и временно :) хехе колкото да си напраиш тренировката и после пак хаха . мое мнение :)

SkA7er

15.12.04
23:23

Аз съм ползвал една паста-служеше за разгряване на мускулите,и хора като се намажа след 5 мин незнам какво права немога на едно место да седя,жалко че забравих как се казва.Преди тренирах волейбол и оттам разбрах за нея.Верно че миришеше малко гадно,ама супер действие.

15.12.04
23:41

Мисля,че говориш именно за BanGay.Right?

18.12.04
01:34

[quote author=“Black_master”]При FASTUM GEL-a определено не е така.Не съм виждал по-добро лекарствено средство за сравнително леки травми.За по-тежки естествено не говорим.Там...Глюкозамин.Поне аз тва съм пил до сега при единствената и доста тежка контузия.

По-здрави!

100 % зад теб.Миналата година Януари както си вдигах макс на лег и щангата ме побеждаваше вече натиснах повече с лявото рамо и нешто изпука и ме заболя.Снимки глупости оказа се разтегнато сухожилие доктора ме погледна и каза 1 месец вън от залата предписа разни работи и каза вземи FASTUM GEL помага,послушах го мажех се по 3-4 пъти на ден и ефекта му си пролича на втората седмица бях обратно в залата а след още една пробвах вече максове.Така че не зачерквайте с лека ръка някои препарати

AR

18.12.04
04:14

Мазилата наистина си ги бива аз поне имам солиден опит с контузиите - счупени и пукани кости,разтеглени сухожилия,извадени кости,неброя леките наранявания че списъка ще стане дълъг.Та относно мазилата ефективни са за премахване на отоци.Също така и при разкъсани ставни връзки(при стъпване на криво) премахват болката и отока.Немога да се сетя за имената на мазилата които съм ползвал но имаха ефект и небяха много скъпи.

18.12.04
13:55

Armitage, като ти слушам травмите и се сещам за грайнд =)
И за Cock and Ball Torture (така ли беше)  :D

18.12.04
15:12

[quote author=“Leo”]Armitage, като ти слушам травмите и се сещам за грайнд =)
И за Cock and Ball Torture (така ли беше)  :D

Я обясни LEO за нас невежите

21.12.04
15:51

Аз пък съм фен на Фастум гел. Мажа го при всички болки свързани с натъртване разтягане изкълчване и тем  подобни....

21.12.04
16:42

[quote author=“Leo”]

Аха че не зацепих иначе съм як фен на Metallica

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1