Проблем

17.11.07
11:13

Здравейте, нова съм тук, но се регистирах, защото има доста интересни неща за спортуващите и амбициозни жени  ;-)
Да започна по-отдалече с проблема си. Ходя редовно на фитнес от година и половина някъде, преди това пак съм спортувала, но с паузи - 2-3 години баскетбол, после всяка лятна ваканция ходех да тичам на стадиона, всяка вечер и резултатът наистина беше изумителен...Сега вече работя с работно време, заради което трябва да ставам в 5.30, стресът на работното място е голям, а при мен май това се оказа проблемът.Та..Ходя на фитнес 2-3 пъти седмично, гледам да са три...Не закусвам, освен някакъв чай или плод. Обедната ни почивка е между 11.00 - 11.30, на стол. Там десерти от доста време не си взимам :red: , което за мене е постижение. Сега попрочетох за НВД-то и се захванах с него. Най-голямата ми слабост е сладкото, без хляб мога. Проблемът е че миналата зима ми се появи корем :ohh: Имах някакви стомашни разстройства, но накрая лекарят каза че при мен явно е от стреса и каза да успокоя малко топката...Не пия кафе и не пуша. Оттогава, коремът си стои. Коремни преси си правя редовно в залата - на онзи уред с наклона - правя 100 с повдигане напред и 30-ина с извиване вляво и дясно. Разбрах оттук, че те само оформят коремния мускул, а щом коремът ми не изчезва значи са тлъстинки. Незнам вече...Сега няма как да ходя да тичам през зимата...Но на кростренажора съм редовно, поне 30 минути + още 15-ина на колело или пътека. Тоест кардиото ми е поне 40 минути. Но все още си ми стои корема (само да вметна че до миналата година никогане съм имала този проблем, винаги съм била много плоска и с тънка талия).Кажете какво мислите по въпроса. Благодаря на всичи предварително! :)

17.11.07
11:34

Здравей, Дани!
Искам да ти споделя нещо - аз също имам подут корем, следствие на колит. А именно и при теб, най-вероятно става дума за някакво чревно или стомашно възпаление, което надува един вид коремната област. Аз допреди кратко време си мислех, че имам сланини или пък вода в корема си, но след като разбрах, че проблема не е толкова повърхностен се поуспокоих :lol:
И при мен се оказа, че е от прекален стрес и невроза. Една докторка ми изписа дори някакви антидепресанти, но мисля хич и да не ги пия. Гледам да си оправя диетата, така че да не дразня излишно лъва в корема си :cheese: Между другото, разбрах също, че тези проблеми се изострят пролетно и есенно време - наблюдавай се!

17.11.07
14:30

Благодаря ти, Winnie :) Искрено се надявам да успея поне наполовина да се вталя в тази област, даже съм решила да си купя два обръча, да ги слепя един за друг, за да се по-тежки, че са пластамосвите са лекички, и да въртя всяка вечер. Би трябвало и това да окаже някакъв ефект за талия и корем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1