Стягане..

20.11.07
15:51

Здравейте, на 18 съм висок съм 1.70 тежа 70 кг, но имам много мазнини и искам да ги изчистя да се стегна и ще ми е нужна вашата помощ.Ако може да ми кажите точна диетчица и някоя програмка за фитнеса, ходя от месец и правя първи ден ръце + корем, ври ден гърди +корем, трети ден почивам, четвърти ден гръб, пети ден правя крака и рамо + корем и ако имам време вартя колелото по 15-20 минути.Гледам да не ям мазни работи и тестенени храни. Ям по 3-4 пъти на ден.Моля помогнете ми, ще ви бъда благодарен.

21.11.07
17:41

Преди да пуснеш темата, разгледа ли темите в този раздел? Има доста, които саподобни на твоята и можеш да получиш наистина подробна и полезна информация. Точна диета едва ли някой ще ти даде, но като прочетеш написаното, сам ще можеш да си съставиш хранителен режим. Същото се отнася и за тренировките.

Успех! :)

22.11.07
22:49

Да гледах наистина обаче гледам всеки е по висок и затова може за самата височина да има по различна, и сигорно сам ще си направя НВД

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1