Биогаме power 200

SS

15.12.04
12:53

Здравейте, какво е мнението ви за продукта? Току що си го взех и ме интересува дали има смисъл от него, както и добре ли е за след тренировка? Също качва ли мускулна маса?

—Мерси предварително!

MI

15.12.04
20:01

sshdaemon здравей.аз лично не бих приемал продукти на биогейм.Но щом вече си си взел продукта им,давай смело и успех. :)

16.12.04
00:35

BIOGAME POWER 2000

СЪСТАВ
Сьдьржа 18 аминокиселини в оптимално съотношение, съгласно изискванията на FАО, комплекс от 12 витамина (А, D, Е, В1, В2, В6, В12, С, фолиева киселина, D-пантотенат, никотинамид, биотин), балансиран минерален състав, съдържащ натрий, калий, калций, магнезий, фосфор, желязо и хлор.

BIOGAME POWER 2000 е изцяло натурален продукт, без консерванти и стабилизатори. 
BIOGAME POWER 2000 е високопроцентен биологичен сух протеинов концентрат на растителна основа с добавка на креатин. Балансиран с минерални соли и витамини, без въглехидрати и мазнини.

Изключително eфективен при натрупване на мускулна маса, при високи физически натоварвания, при недостиг на протеин.

Приложим при всички възрасти, с безвредни съставки, няма кумулативен ефект и може да се приема продължително време.

BIOGAME POWER 2000 се предлага в опаковки по 250 гр. с различни аромати: ягода, ванилия и банан.

ми добре изглежда ма 5лв за 250гр не е ли много?

SS

16.12.04
14:15

така и никой не ми каза как да го пия, преди или след тренировка и дали въобще е добър?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1