Фитнес в Толстой

23.11.07
13:59

Здравейте.Интересува ме някъде в Толстой има ли достъпен като (цени) фитнес.Знам за “Флайс”-а на ул. Република, но ме привличат по-малкиоте и евтинки зали, където “мирише” на желязо.в 15-0 или 54-о СОУ няма ли зала?Или някъде наблизо?А в стадион Локомотив?

23.11.07
17:51

казано от nen4o на 23.11.07, 13:59:

Здравейте.Интересува ме някъде в Толстой има ли достъпен като (цени) фитнес.Знам за “Флайс”-а на ул. Република, но ме привличат по-малкиоте и евтинки зали, където “мирише” на желязо.в 15-0 или 54-о СОУ няма ли зала?Или някъде наблизо?А в стадион Локомотив?

В стадион Локомотив има ама там едва ли може да се тренира качествено.Преди нямаше и дъмбели.Освен лежанки там друго няма.Във флайса си е сносно за 3лв.е супер.Не знам какви цени търсиш ама аз поне за 1 левче не знам

26.11.07
08:13

За флайса ми казаха че е 4 лева.Ако е 3 лева, става.Събота се местя до 54-о СОУ и ще потърся всички възможни варианти.Локото, флайса, ще проверя и в учучилищата (15-о и 54-о).Казаха ми и за някакъв фитнес зад 54-о СОУ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1