24.11.07
09:19
На 16 год съм тежа 53 кг и съм висок 173 см какво бихте ми препорачали за да кача някоя килограмче.
Темата беше редактирана от rozino на 24.11.07 09:20.
Ми яж ... разгледай форума за някой подходящ хранителен режим ... и в комбинация с тренировките не може да не стане
24.11.07
10:49
Единственото изискване е да хапваш стабилно. Избери повече комплексните пред бързите въглехидрати. Повече протеин от яйца и месо. Мазнините не ги забравяй в никакъв случай. Зехтин, ядки са перфектно решение.
това е проблема не мога да спазвам определен хранителен режим мислех да зимам протеини към обикновенното ядене и тренировките
25.11.07
19:48
Нямаш истинска причина да не можеш да спазваш хранителен режим освен нежеланието си,а храненето е може би 80% от успеха.Резултатите,които можеш да постигнеш само с тренировки са минимални,да не кажа,че ако тренираш много тежко и не се храниш както трябва може да стане и по-лоша ситуацията...
25.11.07
20:06
казано от rozino на 24.11.07, 17:43:
това е проблема не мога да спазвам определен хранителен режим мислех да зимам протеини към обикновенното ядене и тренировките
Само с протеини няма да стане.. Ако не можеш да спазваш определен хранителен режим просто гледай да се храниш по-често поне 4-5 пъти на ден.. Хапвай повечко яйца,месо,картофи,ориз,овесени ядки и т.н. Виж както ти казаха за ВВД и се поразрови из форума, има доста теми като твоята ;) Успех :)