Мускулна треска

30.11.07
20:04

Здравейте.От известно време правя коремни,кофички,лицеви и всякакви други упражнения в къщи.Не мисля че съм прекалил с количеството но след като ги направя имам ужасна мускулна треска,толкова ужасна че почти всичко ме боли и ми е много трудно да продължа да правя упражненията си и следващия ден.Мисля си че това не е нормално?В какво бъркам?

30.11.07
20:50

Мм нормално е що ... почни да ги правиш през ден ... да имаш повече време за възстановяване ...

01.12.07
12:25

А дали ще е по-добре да пия един аспирин.Чувал съм че помага?И дали преди тренировка да го пия или след?

01.12.07
16:05

Ми аз лично не съм привърженик на аспирин ама кат няаам други добавки прибягвам и до него ... + витамин Ц ... след тренировка би трябвало да са пий

03.12.07
18:34

При мускулни болки е добре и да се пие бирена мая.Аз винаги когато имам мускулна треска пия бирена мая и на другия ден съм много добре  :cheese:  Също са ми казвали,че е добре да се яде мед и да се плува

04.12.07
22:14

Запознай се с качественото хранене и системни тренировки и проблемите ще намалеят, нама да изчезнат. :) Със сигурност правиш множество грешки, които не може да се споменат на 2 на 3.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1