16.12.04
14:09
Здравейте, бих искал да започна да се за нимавам с бокс но не знам къде , имам 1,5 година тренировки в фитнес зала и мисля да мина към бокса. Много ще виблагодаря ако ми кажете къде мога да започна от началото и същевременно да е около 3 тренировки седмично . Meрcи.
Пишете на кирилица ! Спазваийте правилата във форума! Преведох поста ви .
Емил
18.12.04
03:17
Щом си решил да се занимаваш с бокс моите поздравления.Добър избор.Бих ти препоръчал да тренираш в дианабат до плувния басеин има една зала.Треньора е много добър и няма да съжеляваш.В момента ремонтират залата в Дианабат затова временно се тренира в една зала на националния стадион.
Успех в начинанието!
В зала Фестивална също е много добре, тренера се казва Бойко, готин пич е, има тренировки сутрин до 12 и 15:30 и 19:00 всеки ден. В събота - до 12
[quote author=“sa1nt”]Здравейте, бих искал да започна да се за нимавам с бокс но не знам къде , имам 1,5 година тренировки в фитнес зала и мисля да мина към бокса. Много ще виблагодаря ако ми кажете къде мога да започна от началото и същевременно да е около 3 тренировки седмично . Meрcи.
Пишете на кирилица ! Спазваийте правилата във форума! Преведох поста ви .
Емил
Къде живееш? Знам добри трениьори в Люлин(Сиконко), ако имаш интерес- пиши ми ЛС
ще ползвам тази тема да попитам знаете ли някакъв клуб по бокс кадето може да се тренира ,, в Боургас. :wink:
03.08.05
16:32
[quote author=“StaRkY”]информативно питам какво е запласхтането на месец???
Да и на мен ми е интересно какво е заплащането на месец ? В динабат или в цска или във фестивална.......
В Славия се плаща по 2 лв без и 5 с треньор на тренировка. 45 лв за ежедневно посещение в месеца.
В спартак ми казаха наскоро, че е по 2 лв с треньор, което си е оферта и мисля да отида да проверя.
15.11.05
11:08
[quote author=“Paro”]В Славия се плаща по 2 лв без и 5 с треньор на тренировка. 45 лв за ежедневно посещение в месеца.
В спартак ми казаха наскоро, че е по 2 лв с треньор, което си е оферта и мисля да отида да проверя.
Ако може да ми кажете къде се намира спартак.... :lol: наистина не знам къде се намира....
Хемус ? Това е един хотел... :)
една спирка преди Хемус с автобус 102. Демек не химическия институт ( също една спирка преди Хемус ) ами другата една спирка ... :) посока Овча купел. Стана ли ясно ?
16.11.05
23:11
Ако искаш аз мога да те направя боксъорче, ама на ЛС само ако те интересува.
Мен ме интересува.
Също така съм навит да ме направиш и Батман :) или ако може някакъв застрашен вид носорог... ?
01.12.05
18:04
на стадион “Васил Левски” зала 2г спортен клуб “Академик” ... има зала за бокс и кик-бокс 35 на месец 3 пъти седмично .... трениора е пич, еденично е 4лв ...... чакам спаринг партньори!!!
13.12.05
14:25
[quote author=“kanku”]Случайно тренера да се казва Марин Чонгов?
Да!!! по прякор Мефата
[quote author=“Paro”]В Славия се плаща по 2 лв без и 5 с треньор на тренировка. 45 лв за ежедневно посещение в месеца.
Глупости, на Славия има организирани групи по различни спортове - бокс, кикбокс, свободни двубои - треньорите са много добри, а картите са 25лв за 15пос което за месеца ти е достатъчно. Връзва се 1.7лв за тренировка! По другите зали доколкото знам цените са същите! 45може да е месечна такса с треньор индивидуално, ама като няма там с кой да играеш, се губи смисъла! :)
[quote author=“Heavyweight”]на стадион “Васил Левски” зала 2г спортен клуб “Академик” ... има зала за бокс и кик-бокс 35 на месец 3 пъти седмично .... трениора е пич, еденично е 4лв ...... чакам спаринг партньори!!!
Други мнения за тоз клуб? Смятам да почна да тренирам там понеже ми е най-близо, а и има фитнес и мога да ги съчетая нещата... Та... мнения? :)